Morbidi

Morbidi Salsiccia s lanýžem klobásky

300 g

ZÁRUKA ČERSTVOSTI

214,10 Kč 713,67 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Italská klobása z vepřového masa. Vyrábí se výhradně z plece a pancetty. Je ochucena pepřem a lanýžem, aby získala intenzivní charakteristickou chuť. Balení obsahuje 4–5 kusy.

Na výrobu 100 g bylo použito 103 g vepřového masa. Masný výrobek tepelně neopracovaný. 

Použití

Určeno k tepelné úpravě. Ideální ke grilování nebo smažení.

O výrobci

Morbidi je italská společnost, která byla založena již roku 1925 v malé mlékárně na Starém Městě v Sieně. Od té doby se pro místní obyvatele stalo jméno Morbidi synonymem pro „dobře se najíst“. V průběhu let byla rodina Morbidi vždy schopna inovovat v souladu s nejstaršími místními tradicemi. Dnes se firma specializuje na výrobu kvalitních sýrů a uzenin. 

Skladování

Skladujte při teplotě 0–⁠4 °C.

Výrobce

Salcis s.a.s. di Morbidi A. & C.
Strada Provinciale Colligiana
33 – 53035 Monteriggioni SIENA
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso
Jedlá sůl
Cukr
Dextróza
Sacharóza
Koření
Lanýž0.2 %
Přírodní aromata
Antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbová
Regulátor kyselosti
E262 - Octany sodné
Konzervant
E250 - Dusitan sodný

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1135 kJ/274 kCal
Tuky23.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny8.4 g
Sacharidy0.1 g
z toho cukry0.1 g
Bílkoviny15.6 g
Sůl3.04 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.