Mádara

Gloss and Vibrancy shampoo, 250ml

250 ml
CZK 399.90 CZK 1,599.60 /l

Delivery within 60 minutes

100+ customers have in favorites

Country: Latvia,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Mádara šampon pro ženy zvyšující lesk a objem vlasů. Složení obsahuje severskou břízu a brusinky. Baleno ve 100% recyklované lahvičce.

  • složky z ekologického zemědělství
  • vhodné pro vegany
  • 99 % všech složek je přírodního původu
  • 5 % všech složek je organického původu
  • certifikát COSMOS NATURAL certifikovaný společností ECOCERT Greenlife podle normy ECOCERT Standard.

Použití

Naneste šampon na mokré vlasy, napěňte a důkladně opláchněte čistou vodou. V případě potřeby opakujte. Šampon obsahuje velmi jemné tenzidy, které mají nižší pěnicí schopnost, což však v žádném případě nesnižuje jeho účinnost. Uchovávejte ho zavřený při pokojové teplotě, chraňte před přímým slunečním světlem. Pro co nejlepší výsledky používejte v kombinaci s Mádara Kondicionérem pro lesk a oživení normálních vlasů.

O výrobci

Přírodní kosmetika od společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky péče o pleť a celé tělo, které obsahují cenné rostlinné výtažky. Mádara věří, že přírodní aktivní látky jsou nejlepší zbraní v boji proti alergiím, chorobám a jiným problémům způsobeným znečištěním životního prostředí. S nádhernou vůní a zcela bez syntetických konzervačních látek, umělých aromat, SLS nebo parabenů vám výrobky značky Mádara zpříjemní každý den.

BiOOO.cz - MÁDARA

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

Výrobce

MADARA COSMETICS, AS
ZELTIŅU IELA 131
MARUPE, LV-2167
Lotyšsko

Aqua/Water, Sodium Coco-Sulfate, Coco Glucoside, Rosa Damascena (Rose) Flower Water*, Cocamidopropyl Betaine, Betaine, Citric Acid, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Aroma/Fragrance, Benzyl Alcohol, Betula Alba (Birch) Leaf Extract*, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract*, Brassica Alcohol, Sodium Benzoate,  Brassicyl Isoleucinate Esylate, Hydrolyzed Wheat Protein, Potassium Sorbate, Limonene**, Linalool**