The Body Shop

The Body Shop Kondicionér proti lupům zázvor

250 ml
299,90 Kč 1 199,60 Kč/l

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Získejte čisté a lesklé vlasy s pečujícím kondicionérem The Body Shop se zázvorovou vůní. Je vyroben z plně přírodních složek, včetně hedvábného proteinu, zázvorového esenciálního oleje a výtažků z březové kůry a kůry bílé vrby. Kondicionér pomáhá smýt uvolněné lupy a zanechává suchou pokožku hlavy zklidněnou a znovu vyváženou.

  • Je zvláště účinný pro suché vlasy a pokožku, které mají tendenci k tvorbě lupů.
  • Jeho veganské složení obsahuje 97 % plně rostlinných složek.
  • Baleno v recyklovatelném balení.

Použití

Navlhčete si vlasy. Jemně vmasírujte kondicionér do vlasů, začněte u kořínků a postupně se propracujte ke konečkům. Nechte minutu až dvě působit. Důkladně opláchněte.

O výrobci

Příběh společnosti The Body Shop se začal psát v anglickém Brightonu v roce 1976 zakladatelkou Anitou Roddick. Po jejím vzoru firma již 40 let pracuje na sebezlepšování a revoluci v oblasti enviromentálního dopadu a testování na zvířatech. V roce 1987 začali s Community Trade, který ze značky dělá průkopnický, poctivý obchod v kosmetickém průmyslu.

V dnešní době mají dodavatele ve více než 20 zemích po celém světě, získávají ty nejlepší suroviny a tradiční výrobu z celé planety – na oplátku pomáhají místním komunitám. Od roku 1989 vedou svou kampaň za kosmetický průmysl bez testování na zvířatech a ve Velké Británii dokonce dopomohli k úplnému zákazu testování kosmetických produktů na zvířatech.

Skladování

Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Upozornění

Produkt není vhodný pro děti do tří let. Uchovejte mimo dosah dětí. V případ, že se produkt dostane do očí, ihned je propláchněte vodou.

Výrobce

The Body Shop
Watersmead, Littlehampton
West Sussex
BN17 6LS
Spojené království

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Lecithin, Propylene Glycol, Salix Alba Bark Extract/Salix Alba (Willow) Bark Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Parfum/Fragrance, Linalool, Limonene, Betula Alba Bark Extract, Zingiber Officinale Root Oil/Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, sr-Spider Polypeptide-1, Citronellol, Citral, Benzyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.