Cookit

Grilovaná kuřecí prsa se salsou, fazolkami a edamame (set k přípravě hotového jídla)

0,85 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY

292,00 Kč 343,53 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků pravidelně nakupuje

Cena pro Premium: 248,20 Kč
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Uvařte si šťavnatá grilovaná kuřecí prsa s tomatovo-olivovou salsou, pečenými fazolkami ve slanině a fazolemi edamame. Recept pro vás připravil kuchař Jan Horký.

Balení obsahuje suroviny pro přípravu 2 porcí.

Použití

Součástí balíčku je návod k přípravě:

O kuchaři

Jan Horký je držitel titulu Kuchař roku ČR 2008 a 2018, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na Mistrovství světa v Singapuru 2018 získal zlatou medaili a stal se absolutním vítězem.

Skladování

Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Praha 6
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kuřecí prsa sous vide včetně výpeku35.3 %
Směs zeleniny33 %
Fazolové lusky
Rajčata cherry
Cibule šalotka
Olivy Kalamon
Fazole edamame
Slanina 5.9 %
Vepřový bok94 %
Pitná voda
Jedlá sůl
Konzervant
E250 - Dusitan sodný
Cukr
Stabilizátory
E450 - Difosforečnany
E451 - Trifosforečnany
Antioxidant
E301 - Askorban sodný
Petržel hladkolistá
Limetka
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota449 kJ/107 kCal
Tuky4 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.2 g
Sacharidy4.4 g
z toho cukry0.9 g
Bílkoviny12.7 g
Sůl0.3 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.