



Cookit
Grilovaná kuřecí prsa se salsou, fazolkami a edamame (set k přípravě hotového jídla)
0,85 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Uvařte si šťavnatá grilovaná kuřecí prsa s tomatovo-olivovou salsou, pečenými fazolkami ve slanině a fazolemi edamame. Recept pro vás připravil kuchař Jan Horký.
Balení obsahuje suroviny pro přípravu 2 porcí.
Použití
Součástí balíčku je návod k přípravě:
O kuchaři
Jan Horký je držitel titulu Kuchař roku ČR 2008 a 2018, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na Mistrovství světa v Singapuru 2018 získal zlatou medaili a stal se absolutním vítězem.
Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Praha 6
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Kuřecí prsa sous vide včetně výpeku | 35.3 % |
Směs zeleniny | 33 % |
Fazolové lusky | |
Rajčata cherry | |
Cibule šalotka | |
Olivy Kalamon | |
Fazole edamame | |
Slanina | 5.9 % |
Vepřový bok | 94 % |
Pitná voda | |
Jedlá sůl | |
Konzervant | |
E250 - Dusitan sodný | |
Cukr | |
Stabilizátory | |
E450 - Difosforečnany | |
E451 - Trifosforečnany | |
Antioxidant | |
E301 - Askorban sodný | |
Petržel hladkolistá | |
Limetka | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 449 kJ/107 kCal |
Tuky | 4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.2 g |
Sacharidy | 4.4 g |
z toho cukry | 0.9 g |
Bílkoviny | 12.7 g |
Sůl | 0.3 g |
Vláknina | 0 g |