
Maso Klouda
Maso Klouda Lamb shoulder with bone
ca. 0.55 kg3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Jehněčí plec s kostí ze Suffolských ovcí. Ve srovnání s kýtou je plec tučnější. Pochází z mladých ovcí poražených ve stáří od 5 do 12 měsíců. Vakuově baleno.
Plec je o hmotnosti cca 500–600 gramů.
U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z ověřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.
Použití
Jehněčí plec se skvěle hodí na pečení či dušení. Skvělá je také s medvědím nebo klasickým česnekem, špikovaná, dochucená různými bylinkami. Můžete ji též připravovat za pomocí sous-vide.
O výrobci
Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.

Skladování
Skladujte a uchovávejte při teplotě od 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika
Durability
Composition
| Jehněčí maso |