
Maso Klouda
Maso Klouda Jehněčí hřbet
cca 350 gZÁRUKA ČERSTVOSTI
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
K 10. narozeninám Rohlíku jsme pro vás společně s Maso Klouda připravili jehněčí maso.
Jehněčí hřbet ze Suffolských ovcí. Hřbet je jemně vláknitý a libový. Pochází z mladých ovcí poražených ve stáří od 5 do 12 měsíců. Vakuově baleno.
U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z ověřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.
Použití
Jehněčí hřbet se skvěle hodí na pečení či jej můžete připravovat pomocí sous-vide. Skvělé je jehněčí v kombinaci s medvědím nebo klasickým česnekem nebo dochucené různými bylinkami.
O výrobci
Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.
Skladování
Skladujte a uchovávejte při teplotě od 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika
Trvanlivost
Určeno k okamžité spotřebě
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Složení
Jehněčí maso |