Beauty Jar

Beauty Jar Blonde With Brains šampon na vlasy

250 ml
149,90 Kč 599,60 Kč/l

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Lotyšsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Beauty Jar Blonde With Brains je šampon navržený speciálně pro plavé vlasy. Obsahuje citron, jehož osvěžující a vyvážená péče pomáhá udržet žádaný odstín a chrání před nežádoucím žlutým zabarvením. Kromě toho je obohacený o sladký med, který vyživuje vlasy od kořínků až po konečky.

Proč značka Beauty Jar?

Ve všech produktech značky Beauty Jar najdete kombinaci přírodních ingrediencí, ruční práce, ekologického přístupu, nečekaných produktů i šťavnatých vůní. Vše je zabaleno ve stylových černých dózách a praktických lahvičkách.

  • Žádný z produktů není testován na zvířatech.
  • Obsahují jemné složení s minimálně 90% obsahem složek přírodního původu, bez SLS a parabenů.
  • Baleno vždy v recyklovatelném obalu.
  • Veškerá kosmetika se vyrábí v Lotyšsku – jedné z nejzelenějších zemí východní Evropy.

Použití

Navlhčete vlasy, naneste tento nebesky voňavý šampon, dobře napěňte a myslete na něco hezkého. Opláchněte vodou a v případě potřeby opakujte.

O výrobci

Lotyšská společnost LD Stels Ltd. se specializuje na výrobu, propagaci a distribuci přírodní, organické a veganské kosmetiky nejen po celém Lotyšsku, ale i celé Evropě. Mezi jejich projekty spadá síť prodejen Siberica, kde můžete nalézt až 5 000 unikátních přírodních, veganských kosmetických přípravků.

Nabízí také vlastní značku Beauty Jar s moderními produkty pro péči o obličej, tělo i vlasy. Pod těmito křídly najdete desítky produktů v kreativních a zářivých obalech, které splňují nejnovější trendy v kosmetickém průmyslu, a také mnoho unikátních kosmetických receptur se zajímavými přístupy a konzistencemi.

Skladování

Skladujte v teplotě 10–25 °C. Spotřebujte do šesti měsíců od otevření.

Výrobce

LD Stels Ltd.
Bukaisu str. 2
Riga, LV-1004
Lotyšsko

Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium CocoSulfate, Decyl Glucoside, Betaine, Propolis Extract, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Algae (Seaweed) Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Parfum, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Acid Violet 43, Coumarin, Limonene