

Rohlík BEZ KOMPROMISU
Rohlik.cz Pork Tenderloin Sausage
ca. 210 g12 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Klobása z výběrové vepřové panenky. Ta je naložena do speciální směsi koření, která klobáse dodá vyváženou chuť. Poté je 12 hodin uzena na švestkovém dřevě. Při procesu uzení se používá studený a horký kouř, který masu dodává unikátní chuť i vůni. Výsledkem je delikátní uzenina, která neurazí žádného gurmána.
Balení obsahuje 1 kus klobásy. Masný výrobek tepelně opracovaný – uzený. Na 100 g výrobku bylo použito 115 g vepřové panenky.

Použití
Hodí se k čerstvému pečivu nebo do obložených mís.
O výrobci
Salumi s.r.o. se zabývá výrobou uzenářských specialit té nejvyšší jakosti. Pro výrobu používají výhradně maso z prověřených českých chovů. Vybírají vždy velmi pečlivě dodavatele, aby měli jistotu, že svým zákazníkům můžou nabídnout jen to nejlepší. Pouze to nejlepší české vepřové, hovězí, drůbeží a šumavská zvěřina – to je základ výrobků Vaše farma.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–5 °C. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
Salumi s.r.o.
Karlštejnská 121
Černošice, 252 28
Česká republika
Durability
Composition
| Vepřová panenka | 93 % |
| Pitná voda | |
| Dusitanová solící směs | |
| Jedlá sůl s jódem | 99.5 % |
| E250 - Dusitan sodný | |
| Červené víno | 1 % |
| Hroznový cukr | |
| Koření | |
| Přírodní kouř | |
| Obsah tuku max. 20 %, obsah soli max. 3 %. |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1021 kJ/244 kCal |
| Fats | 18 g |
| including saturated fatty acids | 6.5 g |
| Carbohydrates | 1 g |
| including sugars | 1 g |
| Protein | 18 g |
| Salt | 2 g |
| Fibre | 0 g |