Piz Buin

Piz Buin Rtěnka s aloe vera SPF 30

4,9 g
179,90 Kč 36 714,29 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Rtěnka s SPF 30 přináší ochranu citlivé pokožky rtů před UVA/UVB zářením a potřebnou hydrataci po celý den.

Použití

Naneste rovnoměrně a v dostatečném množství před sluněním a podle potřeby obnovujte. Aplikace menšího množství má za následek výrazné snížení úrovně ochrany. Po koupání, osušení, nebo při pocení aplikaci opakujte. I když používáte ochranu proti slunečnímu záření, vyhněte se polednímu slunci a dlouhému pobytu na slunci a kojence a děti nevystavujte přímému slunečnímu záření.

O výrobci

Johnson & Johnson je největší zdravotnická společnost na světě, která se již více než 120 let věnuje péči o zdraví lidí. Firma se zapojuje do filantropických aktivit a podporuje rozvoj regionálních komunit. Řada programů společenské odpovědnosti, které společnost iniciovala nebo se na nich podílí, dosáhla celosvětového měřítka a stále si zachovává svůj silný vliv na péči o zdraví.

Společnost nabízí sortiment výrobků pro zdravotní péči a specializuje se na výrobu toaletních a jiných hygienických potřeb. Mezi její nejznámější značky patří například obvazy Band-Aid, léky Tylenol, výrobky Johnson baby, Neutrogena, výrobky Clean & Clear anebo kontaktní čočky Acuvue.

Skladování

Skladujte při teplotách do cca 35 °C.

Výrobce

Johnson & Johnson
Gubelstrasse 34
CH-6300 Zug
Švýcarsko

Hydrogenated Polyisobutene, Synthetic Wax, Polyisobutene, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Caprylic/​Capric Triglyceride, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Alcohol, Aqua, Vanillin, Hydrated Silica, Citric Acid, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate