Finish

Finish To nejlepší pro vaši myčku

1 ks
499,90 Kč  599,90 Kč*
499,90 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Výhodné balení Finish "To nejlepší pro vaši myčku" obsahuje vše potřebné pro správný chod a čistotu myčky.

Balení obsahuje:

  • 2 × Finish Sůl 1,5 kg
  • Finish Leštidlo Shine&Dry Lemon 800 ml
  • Finish Osvěžovač Odor Stop Easy Clip
  • Finish Čistič myčky 250 ml
  • Finish Kapsle na čištění myčky 3 ks

Sůl pomáhá chránit myčku před vodním kamenem a udržovat ji v dobrém stavu (zejména pro odběratele tvrdé a středně tvrdé vody). Díky své vysoké čistotě poskytuje sůl Finish o 100 % lepší ochranu myčky před vodním kamenem. Je speciálně vytvořena, aby změkčovala vodu ve vaší myčce a zabraňovala usazování vodního kamene. Navíc používání soli přispívá ke zvýšení mycího účinku detergentů na nádob.

Čistič myčky odstraňuje skryté nečistoty a vodní kámen. Trubky, trysky nebo filtr budou opět hygienicky čisté.

Leštidlo díky účinnému složení poskytuje lepší schnutí vašeho nádobí, zabraňuje ulpívání kapek vody na skle a dodává tak nádobí dokonalý lesk. To vše navíc bez nechtěných látek, šetrných k životnímu prostředí.

Osvěžovač myčky zbaví myčku nepříjemného zápachu ze zbytků jídla a provoní ji vůní svěžesti. Finish osvěží myčku po dobu 60 mycích cyklů, kdy ho jednoduše zavěsíte na koš v myčce pomocí háčku.

Kapsle Finish na čištění myčky odstraňují mastnotu a špínu z myčky, která mezitím umyje nádobí. Pročistí filtr, rotační ramena i odpad.

Použití

Finish Sůl:
Podle pokynů výrobce myčky naplňte nádržku solí. Pro zajištění co nejlepšího výsledku, pravidelně úroveň soli kontrolujte a nádržku doplňuje solí Finish. Zejména doporučeno v oblastech s tvrdou vodou.

Finish Leštidlo Shine&Dry Lemon:
Pravidelně doplňujte do dávkovače na leštidlo dle indikace vaší myčky.

Finish Osvěžovač Odor Stop Easy Clip:
Připněte ke koši na nádobí. Pokud kapalina uvnitř přípravku zmizí (přibližně 60 mytí), vyměňte celý přípravek.

Finish Čistič myčky:
Jedna lahev = jedno použití. Používejte jednou za tři měsíce.

  1. Odstraňte pouze nálepku, nikoliv víčko.
  2. Umístěte vzhůru nohama do spodního košíku.
  3. Používejte, když je myčka prázdná. Spusťte program s nejteplejším cyklem (tj. intenzivní, hrnce a pánve, dezinfekce atd.)

Finish Kapsle na čištění myčky:
Jedna tableta = jedno použití. Používejte jednou měsíčně. Naplňte myčku a vložte tabletu na mytí nádobí. Vyjměte kapsli na čištění z perforace a umístěte kamkoli na dno myčky. Spusťte běžný cyklus mytí. Dotýkejte se pouze suchýma rukama. Kapsli nerozbalujte, nepropichujte ani nedělte. Vhodné pro všechny myčky nádobí.

O výrobci

Reckitt Benckiser je britská společnost, která patří mezi přední mezinárodní prodejce zboží v oblasti zdravotnických, osobních a hygienických výrobků. Mezi její nejznámější značky patří Durex, Dettol, Airwick, Veet, Scholl nebo volně prodejné léky, jako jsou Nurofen, Strepsils, Strepfen či Gaviscon. Rovněž vyrábí prostředky pro úklid či údržbu domácnosti, jako je Vanish, Finish, Calgon, Woolite nebo Cillit Bang.

Skladování

Neskladujte při vyšší než následující teplotě: 30°C. Skladujte v souladu s místními předpisy. Skladujte v originálních obalech chráněných před přímým slunečním zářením v suchých, chladných a dobře větraných prostorách, odděleně od neslučitelných materiálů a jídla a pití.

Výrobce

RB (Hygiene Home) Czech Republic, spol. s r.o.
Vinohradská 151,
130 00 Praha 3
Česká republika

Standardní věty o nebezpečnosti:

H315 Dráždí kůži.

H319 Způsobuje vážné podráždění očí.

H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci.

H412 Škodlivý pro vodní organizmy.

H318 Způsobuje vážné poškození očí.

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

P305 + P351 + P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.

P310 Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře.

P302 + P352 PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla.

Chlorid sodný 100%, 15 % nebo více, avšak méně než 30 % neiontové povrchově aktivní látky, 5 % nebo více, avšak méně než 15 % bělicí činidla na bázi kyslíku, polykarboxyláty, fosfonáty, enzymy (subtilisin, amylasa), parfém, Limonene, <5 % konzervační činidla (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone),5 - 15 %: alkohol, etoxylovaný, C12-14 (neiontové povrchově aktivní látky) 15 - 30 %: kyselina citronová