

Doktor Pekař
Doktor Pekař Bezlepkové bramborové knedlíky s uzeným masem
240 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Nadýchané bramborové knedlíky plněné uzeným masem. Neobsahují lepek, a jsou tak vhodné také pro celiaky.
Balení obsahuje 2 kusy.
Použití
Ohřívejte napařením cca 10 minut.
O výrobci
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou a hlavně s trvanlivostí.U Doktora Pekaře se rohodli to změnit a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě 2–6 °C.
Výrobce
Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Náplň | |
Uzená krkovice | |
Vepřové maso | 95 % |
Voda | |
E250 - Dusitan sodný | |
Stabilizátor | |
E450 - Difosforečnany | |
E451 - Trifosforečnany | |
Zahušťovadlo | |
E470 - Sodné, draselné a vápenaté soli mastných kyselin, hořečnaté soli mastných kyselin | |
Cukr | |
Antioxidant | |
E310 - Propylgallát | |
Aroma | |
Extrakt koření | |
Dextróza | |
Těsto | |
Pitná voda | |
Bramborové vločky | |
Vařené brambory | 12 % |
Vařené jáhly | 12 % |
Rýžová mouka | |
Škrob | |
Bramborový | |
Kukuřičný | |
Tapiokový | |
Sůl | |
Stabilizátory | |
E415 - Xanthan | |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza | |
Kukuřičná mouka | |
Koření | |
Sůl | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 767 kJ/181 kCal |
Tuky | 3.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g |
Sacharidy | 42 g |
z toho cukry | 8.9 g |
Bílkoviny | 5 g |
Sůl | 0.79 g |
Vláknina | 0 g |