Applaws

Applaws Cat granule mořské ryby s lososem pro kočky

6 kg
1 069,90 Kč 178,32 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule Applaws Cat s rybím masem jsou kompletním krmivem pro dospělé kočky, vhodným také pro kočky kastrované. Jejich hlavní složkou je kvalitní maso z mořského síha, sledě a lososa, nezbytné pro správnou funkci trávicího systému a celkovou kondici koček.

Díky přidání přírodních výtažků z brusinek, omega mastných kyselin a prebiotik navíc podporují zdraví srsti, kůže a močových cest. Jejich konzervace probíhá přírodně, a to za pomocí vitamínu E a rozmarýnového oleje.

  • Obsahují pouze maso, zeleninu a přírodní extrakty.
  • Obohaceny o přírodní DHA, EPA a výtažky z lososového oleje.
  • Přirozeně hypoalergenní – bez obilovin, sóji nebo jiných rostlinných bílkovin.
  • Bez přidaných umělých barviv, dochucovadel, aromat a konzervantů.

Použití

Přechod na granule Applaws doporučujeme pozvolna v průběhu čtyř dnů. Doporučená denní dávka je pouze orientační, požadavky na výživu se liší v závislosti na věku, velikosti a aktivitě kočky. Ujistěte se, že vaše kočka má vždy k dispozici čerstvou vodu.

Tělesná hmotnost kočky v kg / Doporučená denní dávka:
1, 25—3 kg / 20—40 g
3—5 kg / 40—60 g
5—8 kg / 60—100 g

O výrobci

MPM (Making Pet Food Matters) vzniklo v roce 2002, když se spoluzakladatelé Wood, Coleman a Kinsey rozhodli, že nechtějí krmit své psy masem naplněným přísadami a plnidly. Nebyli spokojeni s tím, co bylo na trhu k dispozici, a tak se rozhodli, že si to vyrobí sami.

S dnešním rostoucím zájmem spotřebitelů o prémiové krmivo pro domácí mazlíčky roste i MPM. Její značky se nyní prodávají na 49 trzích po celém světě s pobočkami ve Velké Británii, Austrálii, Číně a USA.

Skladování

Skladujte uzavřené, v chladu a v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Datum minimální trvanlivosti naleznete na obalu.

Výrobce

MPM Products Limited
Trident Business Park
Styal Road, Manchester
Spojené království

Složení: Čerstvá bílá ryba - síh (18%), hrášek, sleďová moučka (12%), cizrnová mouka, čočka, čerstvý losos (8%), bílá rybí moučka (5%), lněné semínko, pivovarské kvasnice, lososový olej (3%), tolice vojtěška, lososová moučka (2,5%), hydrolyzovaná rybí bílkovina (2,5%), sušené brusinky, vitamíny a minerály, kokosový olej, sušená jablka, sušené hrušky, inulin, sušená rajčata, sušený špenát, výtažek z citrusů, výtažek z rozmarýnu, výtažek z juky.
(Hodnoty v % uvádějí minimální obsah složky v krmivu.) Doplňkové látky - vitamíny: Vitamín A (retinol acetát) 27850 IU/kg, vitamín D3 (cholekalciferol) 1200 IU/kg, vitamín E (alfa tokoferol acetát) 615 mg/kg.

Doplňkové látky - stopové prvky: Selen ze selenanu sodného 0,13 mg/kg, jód z jodičnanu vápenatého bezvodého 1,5 mg/kg, železo z monohydrátu síranu železnatého 80 mg/kg, měď z pentahydrátu síranu měďnatého 48 mg/kg, mangan z monohydrátu síranu manganatého 38 mg/kg, zinek z monohydrátu síranu zinečnatého 135 mg/kg. E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 (SF68, NCIMB 10415) 1 000 000 000 cfu/kg. Pro vytvoření a udržení rovnováhy a obnovu zdravé střevní mikroflóry u koček. Přírodní antioxidanty: směs tokoferolů a výtažek z rozmarýnu. Výživové hodnoty/analytické složky: Hrubý protein 34%, hrubé oleje a tuky 15%, hrubá vláknina 6%, hrubé popeloviny 10%. Omega 6: 3%. Omega 3: 1,2%, taurin 2 000 mg/kg. Bez přídavku umělých barviv, aromat a konzervačních látek.