Vilgain
Vilgain Protein Mug Cake Mix Čokoláda a lískový oříšek
420 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sypká směs s proteinem na hrníčkový dortík s příchutí čokolády a lískového oříšku. Nadýchaná a vláčná struktura, výrazná čokoládová chuť, kousky křupavých lískových oříšků z regionu Piemont, čokopecičky se 60 % kakaové hmoty a čtyři druhy proteinu s postupným uvolňováním. Mug cake připravíte během pár minut.
Balení obsahuje 6 porcí.
Použití
Jednu porci o hmotnosti 70 g navažte do hrnku o objemu 300–350 ml a zalijte 70 ml studené vody. Dobře promíchejte a nechte 1–2 minuty odstát. Poté dejte do mikrovlnky na 800W na 2,5–3 minuty. Mug cake můžete z formy vyklopit, nebo jíst přímo z hrnku.
O výrobci
Česká firma Vilgain je synonymem pro kvalitu, prémiovost a výbornou chuť. Produkty pro zdravý životní styl sami vyvíjí a pravidelně testují. Pečlivě dbají na výběr dodavatelů jednotlivých surovin. Jejich misí je tvořit produkty opravdové kvality za dostupné ceny.
Skladování
Skladujte v chladu, suchu a temnu.
Výrobce
Vilgain s.r.o.
Smetanova 1022/19
602 00 Brno
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Směs mléčných proteinů | 25 % |
Syrovátkový proteinový koncentrát | |
Kaseináty | |
Minerální kaseinový izolát | |
Syrovátkový hydrolyzát | |
Bezlepková ovesná mouka | |
Kokosový cukr | |
Mandlová mouka | |
Lískové oříšky | 8.6 % |
Čokoládové pecičky | 8 % |
Kakaová hmota | 60 % |
Cukr | |
Kakaový prášek | 6 % |
Sušené kokosové mléko | |
Kypřící prášek* | |
Kukuřičný škrob* | |
Kypřicí látky | |
E336 - Vinany draselné | |
E500 - Uhličitany sodné | |
Himalájská sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1920 kJ/458 kCal |
Tuky | 20 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6.1 g |
Sacharidy | 37 g |
z toho cukry | 18 g |
Bílkoviny | 29 g |
Sůl | 0.87 g |
Vláknina | 6.5 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Mléko |
Skořápkové plody |
Může obsahovat stopy: |
Podzemnice olejná |