Brit

Brit Premium by Nature Junior L for dogs

15 kg
CZK 1,149.90 CZK 76.66 /kg

Delivery within 60 minutes

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Brit Premium by Nature Junior L je premiové kompletní krmivo pro dospívající psy, které dokonale respektuje nutriční potřeby psů velkých plemen. S vysokým podílem masa z vykoštěného a sušeného kuřete, toto krmivo zaručuje nejen vyšší chutnost, ale i lepší stravitelnost.

Použitá oves dodává energii a zajišťuje skvělou snášenlivost krmiva, aniž by vyvolávalo alergie. Receptura je dále obohacena o lososový olej, ovoce a bylinky, které přispívají k celkovému zdraví vašeho psa.

  • Kolagen, slávka zelenoústá a schránky korýšů –  přírodní zdroj chondroprotektiv pro zdravé klouby, chrupavky a šlachy.
  • Heřmánek, hřebíček, citrusy, kurkuma a sušené borůvky – přírodní podpora imunity a skvělé trávení.
  • Lososový olej – pro zdravou kůži a lesklou a hustou srst.

Použití

Pokud podáváte Brit Premium poprvé, použijte menší množství a smíchejte jej s předešlým krmivem a postupně zvyšujte dávku nového krmiva. Doporučený denní příjem krmiva uvedený v krmné tabulce na obalu výrobku rozdělte během dne na 2–3 stejné porce. Vždy se ujistěte, že má váš pes dostatek čerstvé vody.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou a vývojem krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značky Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření znovu uzavřete.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

kuře 45 % (dehydrované 25 %, vykostěné 20 %), oves, pšenice, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů), kukuřice, lososový olej (2 %), sušená jablka, hydrolyzovaná kuřecí játra, pivovarské kvasnice, kolagen, ulity korýšů (zdroj glukosaminu, 260 mg/kg), chrupavky (zdroj chondroitinu, 180 mg/kg), byliny a ovoce (hřebíček, citrusy, rozmarýn, kurkuma, 150 mg/kg), mannan-oligosacharidy (150 mg/kg), fruktooligosacharidy (100 mg/kg), juka mohave (100 mg/kg), sušený heřmánek (90 mg/kg), slávka zelenoústá (zdroj glycosaminoglykanů, 60 mg/kg), sušené borůvky (60 mg/kg).