Cans

Cans Jemně perlivá voda s příchutí jablka a bezinky plech

330 ml
Novinka
31,90 Kč 96,67 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Rakousko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jemně perlivá alpská voda s příchutí jablka a bezinky, bez cukrusladidela a dalších přidaných látek. Pasterováno.

Co jsou Cans?

Autentické, jednoduché, osvěžující nápoje bez cukru, sladidel a kompromisů. Přináší potěšení z ochuceného nápoje s minimálním počtem kalorií. Hodí se pro každou příležitost, kdy hledáte perlivé osvěžení bez chemie a umělých přísad. Cans jsou plněny do recyklovatelné hliníkové plechovky, která se rychle vychladí a vypadá dobře.

Použití

Vychutnejte si Cans pořádně vychlazené v hromadě ledu, ledové vaně, v kanclu pod klimatizací nebo z lednice.

O výrobci

Příběh Cans začal s vlastními potřebami – konkrétně s potřebou zakladatele Jaroslava Becka omezit příjem cukru v rychlém tempu života a dosáhnout vyrovnanosti bez energetických výkyvů. Cílem bylo na trh přinést trendy nealkoholický nápoj bez cukru a sladidel, který by nabízel plnou chuť, aniž by musel být dovezen z druhého konce světa. V Cans tvoří značku, která je (a bude) zábavná, silná a za kterou se rádi postaví zajímavé osobnosti. Značku, kterou lidé budou mít upřímně rádi a postupně se stane stylovým doplňkem každé akce či zážitku. Značku, která se stane novou alternativou mezi vodou a sladkými nápoji a bude tvořit standard této kategorie.

V dnešním světě není jednoduché najít to nejlepší řešení pro sebe. To platí dvojnásobně pro nápoje. Existuje mnoho možností, ale málo skutečných řešení. Proto šli v Cans vlastní cestou. Ve výrobě v Rakousku vyvinuli nápoj s plnou chutí, lahodným aroma a perlivostí, ale bez výčitek a kompromisů. Přidali vodu z Alp a vše zabalili do recyklovatelné hliníkové plechovky o objemu 330 ml, která se rychle vychladí a je ideální pro každou příležitost. Takto vytvořili nejlepší možnou variantu ovocného osvěžujícího nápoje bez cukru a sladidel – nápoje, který si sami přáli a který si zamilujete.

Skladování

Uchovávejte v suchu při teplotě do 35 °C, chraňte před sluncem, teplem a mrazem. Před otevřením vychlaďte na ledu či v lednici. K dosažení maximálního zážitku osvěžení a balancu doporučujeme ihned konzumovat. 

Výrobce

Starzinger
Bahnhofstraße 1
4890 Frankenmarkt
Rakousko

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 268 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Voda
E290 - Oxid uhličitý
Koncentrovaná jablečná šťáva
Koncentrovaná citronová šťáva
Přírodní jablečné aroma
Přírodní aroma bezového květu

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota8 kJ/2 kCal
Tuky0 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny0 g
Sůl0 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.