Skin 79

Skin79 Opalovací gel na obličej SPF 50+

100 ml
499,90 Kč 4 999,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Jižní Korea,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Získejte dokonalou ochranu a péči s opalovacím gelem na obličej s SPF 50+. Tento inovativní opalovací gel-krém poskytuje pokožce vysokou ochranu před UV zářením, zatímco zajišťuje výživu a hydrataci, aniž by zanechával bílý film či lepkavý pocit. Díky rychlému vstřebávání se tento gel snadno aplikuje a ihned se vstřebává do pokožky, což z něj činí ideální volbu pro každodenní použití. Jeho odolnost vůči vodě a potu zajišťuje, že vaše pleť zůstane chráněná i v náročných podmínkách.

Použití

Malé množství krému naneste na vyčištěnou pleť a jemně vmasírujte do pokožky. Pro dokonalou ochranu opakujte dle potřeby 2–3× denně. Před prvním použitím proveďte test snášenlivosti. 

O výrobci

Skin79 je lídrem v dodávkách korejské kosmetiky pro evropský trh. Spolupracují s předními odborníky na každém kroku výrobního procesu, od vývoje formulace až po design produktů. Inovují pomocí nekonvenčních metod, které spojují sílu tradičních východních bylinných léčivých rostlin s moderními korejskými laboratorními technologiemi.

Značka se v obchodním světě těší výjimečnému úspěchu a opakovaně také získala ocenění "Produkt roku" v letech 2017, 2018 a 2019 v rámci hlasování pořádaného organizací Women's Health.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

SKIN79 Co.,Ltd.
66 Yeoui-daero
Yeongdeungpo-gu
Seoul (07325)
Jižní Korea

WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, PROPANEDIOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, SALVIA HISPANICA SEED EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYL-TAURATE/VP COPOLYMER, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SACCHARIDE HYDROLYSATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYLACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHANOLAMINE, PULLULAN, OCTYLDODECANOL, 1,2-HEXANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT, ECHIUM PLANTAGINEUM SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT, DIMETHICONE, XANTHAN GUM, POLYGLYCERY-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, POLYSORBATE 20, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), C2-15 ALKYL BENZOATE, TOCOPHEROL, GLYCERYL STEARATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, PEG-100 STEARATE, ALUMINUM STEARATE, OLETH-10, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINA, ISODECETH-6, T-BUTYL ALCOHOL, SIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE