Nivea

Nivea Sun Protect & Dry neviditelný sprej na opalování OF 30

200 ml
479,90 Kč 2 399,50 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Neviditelný sprej na opalování s OF 30. Dopřejte své pokožce okamžitou ochranu před slunečním zářením bez bílých skvrn a mastného filmu. Speciální průhledné, voděodolné a nemastné složení se okamžitě vstřebává a chrání před slunečními paprsky.

  • Sprej je odolný vůči vodě i potu a je tak vhodný i při sportu.
  • Složení je z 89 % biologicky rozložitelné.
  • Neobsahuje UV filtry octinoxate, octocrylene a oxybenzone
  • Lahev je z 95 % z recyklovaného plastu.

Použití

Před použitím řádně protřepejte! Nestříkejte přímo na obličej a vyhněte se inhalaci obsahu. Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Nechte důkladně vstřebat a vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy, může zanechat stopy.

O výrobci

Beiersdorf je mezinárodní kosmetická společnost, která je považována za zakladatele moderní péče o pokožku. Již více než 130 let se věnuje splňování individuálních potřeb zákazníků, kdy vychází z odborných znalostí z výzkumu a vývoje inovativních výrobků. Pod společnost Biersdost patří značky Nivea, Nivea Men, Labello, Eucerin a Hansaplast.

Skladování

Skladujte v suchu a bez přímého slunečního záření. Trvanlivost po otevření 12 měsíců.

Výrobce

Beiersdorf spol. s r.o.
Radlická 354/107b
150 00 Praha 5
Česká republika

Alcohol denat., Caprylic/capric triglyceride, C12-15 alkyl benzoate, Butylene glycol dicaprylate/dicaprate, Dibutyl adipate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Ethylhexyl triazone, Glycerin, Acrylates/octylacrylamide copolymer, Dicaprylyl carbonate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Tocopherol, Aqua, Limonene, Linalool, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Geraniol, Ethyl benzoate, Methyl benzoate, Parfum