

cukrárna Myšák
Cukrárna Myšák Cukrářské piškoty
200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 26 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Nadýchané cukrářské piškoty jsou nepostradatelnou součástí tiramisu i dalších nepečených dezertů. Ať už je poskládáte naležato či nastojato, zaručeně ohromíte.
Tradiční receptura velí spojit tři základní ingredience: cukr, pšeničnou mouku a vejce – ta v Myšáku odebírají zásadně od českých farmářů. Cukrářské piškoty jsou narozdíl od těch klasických ještě navrch lehce pocukrované, aby měly správnou strukturu a nerozpadaly se.
Každý den čerstvé
Je to k neuvěření, ale i piškoty vyrábí v cukrárně Myšák ručně. Cukráři mají fígl na to, aby vypadal jeden jako druhý. Pečou je dozlatova každý den, proto jsou vždy tak jemné a dokonale měkké.
Propracované od základu
Všechny dezerty v Myšáku připravují ručně a poctivě od samého základu – proto si sami vyrábí i jednotlivé komponenty, jako jsou právě cukrářské piškoty. Jen tak mohou zaručit, že je celý dort složený jen z kvalitních ingrediencí a podle tradiční receptury.
Zákusky, jaké pamatujete z dětství
V Myšákovi se drží české klasiky, do které dávají svůj nápad. A také surovin, o kterých ví a chtějí říkat všechno. Máslo, smetana, vejce, ovoce a další ingredience mají kvalitu, kterou nelze ničím nahradit. Vrací se tak do časů, kdy mezi cukráři vládla poctivost, úcta k řemeslu, ale i k řemeslníkům a k zákazníkovi.
Do cukrárny Františka Myšáka ve Vodičkově ulice chodily po desetiletí pražské rodiny i vážené osobnosti...
Jeho sladkosti mlsal Oldřich Nový nebo Ema Destinnová, dort od Myšáka měl na své narozeninové oslavě i prezident Masaryk. Vyhlášené zde byly rovněž zmrzlinové a šlehačkové poháry.
Použití
S cukrářskými piškoty máte půl práce hotovo a přesto z nich vytvoříte zákusky jako profesionál – využijete je jako základ pro tiramisu nebo klasický dort Charlotta. Dají se poskládat do větší formy i do skleniček, skvěle dotvoří šlehačkové poháry.
O výrobci
Cukrárna Myšák je tradiční česká provoněná cukrárna, která chce zachovat českou cukrařinu. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají české zákusky a sladké pečivo, které je v prémiové kvalitě a neskutečné chuti.
V cukrářské dílně se pracuje pouze se surovinami od prověřených dodavatelů. Pracují pouze se sezónním ovocem od místních farmářů. Cukráři dodávají podle původní receptury výrobkům pestrost a respektují jejich originální receptury i cukrářské principy. V Myšákovi můžete ochutnat například větrník či laskonku, nebo vynikající croissanty.
Skladování
Skladujte v suchu při stále pokojové teplotě.
Výrobce
Cukrárna Myšák
Praha 110 00, Vodičkova 31
Česká republika
mysak@ambi.cz
Trvanlivost
Složení
Pšeničná mouka |
Vejce |
Cukr |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1986 kJ/470 kCal |
Tuky | 8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | 83 g |
z toho cukry | 53 g |
Bílkoviny | 16 g |
Sůl | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Může obsahovat stopy: |
Skořápkové plody |