
Pointe de Penmarc'h
Pointe de Penmarc'h Sardinky s máslem
87 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sardinky v bretaňském másle. Tuto specialitu vytvořil Nicholas Appert pro důstojníky Francouzské námořní flotily. Sardinky jsou konzervovány v bretaňském másle a podávají se zásadně teplé. Takto konzervované chutnají stejně jako čerstvě grilované sardinky na pobřeží Bretaně.
Hmotnost pevného podílu 87 g. Celková hmotnost obsahu 115 g.
Použití
HEAT & EAT (nejdříve ohřej a potom sněz) – pomalu zahřejte sardinky na pánvi. Můžete přidat trochu másla nebo lehce podlít bílým vínem. Nezapomeňte na konec lehce posypat nasekanou petrželí. Během 5 minut můžete servírovat gurmánské jídlo s bagetou, chlebem nebo vařeným bramborem.
O výrobci
Pointe de Penmarc'h je francouzská společnost, která byla založena již roku 1920. Podnik se zaměřuje na výrobu a distribuci tradičních bretaňských specialit, jako jsou konzervované sardinky, tuňák, makrely a delikatesy z mořských plodů. Již více než 90 let místní rybáři loví ryby v produktech La Pointe de Penmarc'h z Biskajského zálivu. V každé fázi výrobního procesu společnost funguje podle přísných kontrol kvality.
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a spotřebujte před koncem spotřeby. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 2 dnů.
Výrobce
Pointe de Penmarc'h
15 bd dela France Libre
F- 29100 Douarnenez
Francie
Složení
Sardinky | |
Přepuštěné máslo | 17 % |
Voda | |
Sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 989 kJ/238 kCal |
Tuky | 18 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8.9 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 19 g |
Sůl | 1 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Ryby |
Mléko |