Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Pointe de Penmarc'h

Pointe de Penmarc'h Sardinky s máslem

87 g
269,90 Kč 3 102,30 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sardinky v bretaňském másle. Tuto specialitu vytvořil Nicholas Appert pro důstojníky Francouzské námořní flotily. Sardinky jsou konzervovány v bretaňském másle a podávají se zásadně teplé. Takto konzervované chutnají stejně jako čerstvě grilované sardinky na pobřeží Bretaně.

Hmotnost pevného podílu 87 g. Celková hmotnost obsahu 115 g.

Použití

HEAT & EAT (nejdříve ohřej a potom sněz) – pomalu zahřejte sardinky na pánvi. Můžete přidat trochu másla nebo lehce podlít bílým vínem. Nezapomeňte na konec lehce posypat nasekanou petrželí. Během 5 minut můžete servírovat gurmánské jídlo s bagetou, chlebem nebo vařeným bramborem.

O výrobci

Pointe de Penmarc'h je francouzská společnost, která byla založena již roku 1920. Podnik se zaměřuje na výrobu a distribuci tradičních bretaňských specialit, jako jsou konzervované sardinky, tuňák, makrely a delikatesy z mořských plodů. Již více než 90 let místní rybáři loví ryby v produktech La Pointe de Penmarc'h z Biskajského zálivu. V každé fázi výrobního procesu společnost funguje podle přísných kontrol kvality.

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a spotřebujte před koncem spotřeby. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 2 dnů.

Výrobce

Pointe de Penmarc'h
15 bd dela France Libre
F- 29100 Douarnenez
Francie

Složení

Sardinky
Přepuštěné máslo17 %
Voda
Sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota989 kJ/238 kCal
Tuky18 g
z toho nasycené mastné kyseliny8.9 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny19 g
Sůl1 g
Vláknina0 g

Alergeny

Ryby
Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.