
Milbok
Milbok Double milk barista
1 l10 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Dvojité mléko (double milk) z Orlických hor. Odstraněním části vody ze dvou litrů mléka získáme jeden litr MIlboku. Jednoduše více mléka v mléce. Obsahuje tedy dvojnásobné množství živin a má dvojnásobně bohatší, krémovou chuť – a to vše přirozeně a bez aditiv.
Benefity Milboku:
- Více živin pro vaše děti – Každá sklenice plná bílkovin a vápníku.
- Už žádný cukr do kávy nebo čaje – Jeho přirozená sladkost je ideální, žádné přidávání cukru není potřeba.
- Tajná zbraň vaší kuchyně – Použijte místo mléka v receptech pro intenzivnější a bohatší chuť.
- Profesionální pěna doma – Připravte si cappuccino jako ti nejlepší baristé světa*.
*MILBOK je používán na světových baristických šampionátech pro přípravu mléčných soutěžních káv.

Použití
Milbok je ideální volba pro každého, kdo chce víc z každé kapky mléka.
Doporučujeme pro:
- cappuccino, latte, čaj, smoothies
- palačinky, lívance, pudink, rýžový nákyp
- bramborová kaše, omáčky, polévky
- ovesná kaše, cereálie
- nebo jen tak samotné

O výrobci
BeFood je inovativní mlékárenská společnost, která díky intenzivnímu technologickému výzkumu posouvá hranice mlékárenského průmyslu. Na evropský trh uvádí novou generaci mléčných výrobků, které se vyznačují nejen vysokou kvalitou, ale také jedinečnou chutí při zachování přirozených nutričních hodnot.

Skladování
Skladujete na suchém a tmavém místě při teplotě +2 °C až + 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce do +8° C a spotřebujte do tří dnů.
Výrobce
Befood s.r.o.
Na Valech 273/28
160 00 Praha 6
Česká republika
Durability
kravské mléko
Nutritional values per 100 ml
| Energy value | 424 kJ/101 kCal |
| Fats | 5 g |
| including saturated fatty acids | 3.3 g |
| Carbohydrates | 8.6 g |
| including sugars | 8.6 g |
| Protein | 5.5 g |
| Salt | 0.1 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Milk |