
Řeznictví u Bobra
Řeznictví u Bobra Kachní paštika s foie gras a portským vínem
cca 150 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 13 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Paštika prémiové kvality s kachním masem, s krůtími játry, játry foie gras a portským vínem. Paštika je také dochucena česnekem, cibulí a směsi bylinek. Má hladkou a lehce roztíratelnou konzistenci.
Paštiky jsou v českém řeznictví i kuchyni velmi oblíbené, zejména ty s příměsí jater, známé jako játrové paštiky. Vznikly ovšem už ve středověké Francii. Rozličná masa a vnitřnosti se míchaly s různými ingrediencemi a pekly se či vařily se v těstě (pâté en croûte) nebo ve formě (pâté en terrine).
Použití
Paštika nejlíp chutná natemperovaná na pokojovou teplotu a namazaná na rohlíku nebo na chlebu. Někdo si chléb nejdřív potře máslem nebo hořčicí, jiný paštiku po vzoru Francouzů servíruje se zavařeninou nebo brusinkami.
O výrobci
Řeznictví u Bobra je česká společnost, jejíž historie se začala psát roku 2014, když se majitelé společnosti rozhodli využít své kreativity a gurmánské zálibě. Aby uspokojili nejen vlastní chutě ale i chutě svých zákazníků, začali experimentovat, což dalo vzniknout nejednomu uzenářskému hitu. Portfolio tak nabízí produkty jako hovězí a drůbeží pastrami, vlastní klobásy a další masové speciality.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C.
Výrobce
NIUS s.r.o.
Raškovice 406,
739 04 Raškovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Kachní prso s kůží | |
Kachní stehno s kůží | 33 % |
Krůtí játra | |
Vepřový špek uzený | |
Vepřové sádlo | |
Kachní játra foie gras | 3.3 % |
Portské víno | 2.3 % |
Česnek | |
Cibule | |
Kuchyňská sůl | |
Cukr | |
Pepř černý | |
Tymián sušený | |
Rozmarýn sušený |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1624 kJ/390 kCal |
Tuky | 35.26 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 13.06 g |
Sacharidy | 2.46 g |
z toho cukry | 1.35 g |
Bílkoviny | 15.55 g |
Sůl | 1.24 g |
Vláknina | 0 g |