
Cerea
Cerea New Bar Tvaroh a citron
28 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Cereální tyčinka s tvarohem s citronovou příchutí s vysokým obsahem vlákniny.
Tvaroh má vysoký obsah plnohodnotných bílkovin, které obsahují vyváženou směs aminokyselin. Tyčinka obsahuje příznivý poměr mléčných složek, má výborné nutriční hodnoty s minimálním množstvím nasycených mastných kyselin.
O výrobci
Společnost Cerea se specializuje na výrobu cereálních a pekárenských produktů. Snaží se svým zákazníkům přinést vždy něco nové a originální. Nebojí se experimentovat a kombinovat zdánlivě neslučitelné suroviny.
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před slunečním světlem. Chraňte před mrazem.
Výrobce
Cereabar s.r.o.
Na Křtaltě 951
789 01 Zábřeh
Česká republika
cereálie 43% (ovesné vločky 22%, rýžový crispies 21% (rýžová mouka 91%, cukr, ječný sladový výtažek 2,3%, jedlá sůl)), tekutý invertní sirup, řepkový olej, maltózový sirup, sójová mouka, ochucovací prášek s tvarohem 4% (dextróza, sušený nízkotučný tvaroh (20%), sušená syrovátka, regulátor kyselosti (kyselina citronová), laktóza, sušené odstředěné mléko, mléčný protein, aroma)), sušené podmáslí 2,8%, ochucovací pasta hořký citron (cukr, voda, kandovaná citronová kůra (citronová kůra, glukózo-fruktózový sirup, cukr, koncentrovaná
citronová šťáva), glukózový sirup, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), přírodní aroma, zahušťovadlo (pektin)), slazené zahuštěné plnotučné mléko 2% (mléko, cukr, laktóza), citronový prášek 1%, ovesná vláknina, citronový olej 0,3%.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1755 kJ/418 kCal |
Tuky | 14 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.4 g |
Sacharidy | 61 g |
z toho cukry | 24 g |
Bílkoviny | 9 g |
Sůl | 0.12 g |
Vláknina | 4.2 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby |
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Vejce |
Podzemnice olejná |
Skořápkové plody |
Celer |
Hořčice |
Sezamová semena |