
Natural Jihlava
Natural Jihlava BIO Miso rýžové
200 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Miso pasta je tradiční dochucovadlo japonské kuchyně. Tato fermentovaná vyzrálá pasta v BIO kvalitě je vyrobena ze sójových bobů a rýže. Jedná se o jemně slané koření. Miso pasta neobsahuje žádné umělé přísady ani barviva.
Použití
Miso je tradiční a základní surovinou pro přípravu miso polévky. Dá se také použít na dochucení všech možných pokrmů, pomazánek, luštěninových a zeleninových jídel. Vhodné je na zahuštění omáček, či k přípravě salátových dresinků a dipů.
O výrobci
Natural Jihlava JK s.r.o. je česká společnost, která byla založena v roce 1991. Zaměřuje se na výrobu stravy pro ty, kteří mají ze zdravotních důvodů zvýšené požadavky na skladbu potravin. Vytváří produkty z oblasti makrobiotické, racionální a bezlepkové stravy a aktuálně nabízí okolo 3 500 produktů. Firma má vlastní bezlepkovou a celozrnnou pekárnu, dražovnu a balírny.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C.
Výrobce
Natural Jihlava JK s.r.o.
Humpolecká 286/28
Jihlava 58601
Česká republika
Rýže natural BIO 37,8 %, SÓJOVÉ boby BIO 35,1 %, pitná voda, mořská sůl, KOJI kvas
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 702 kJ/167 kCal |
Tuky | 6.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.97 g |
Sacharidy | 11.6 g |
z toho cukry | 10.9 g |
Bílkoviny | 12.1 g |
Sůl | 12.75 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Sójové boby |