
Baron
Baron Bratislavská klobása
250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 11 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bratislavská klobása je vyrobená z kombinace vybraného hovězího a vepřového masa. Je dochucena směsí koření a sušenou zeleninou. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 145 g masa.
- Masný výrobek trvanlivý, fermentovaný.
- Obal není určen ke konzumaci.
- Baleno ve vakuu.
Použití
Klobása lze konzumovat za studena. Doplňte čerstvým pečivem a hořčicí či křenem. Před konzumací odstraňte obal.
O výrobci
Mäsokombinát Púchov a.s. je slovenská společnost, jejíž historie sahá až do roku 1950. Specializuje se na výrobu masových výrobků z hovězího, vepřového a drůbežího masa, a to v různých formách tepelného zpracování.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–24 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Mäsokombinát Púchov a.s.
Vsetínska 1354/15,
020 39, Púchov
Slovenská republika
Trvanlivost
vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, směs koření, dextróza, cukr, extrakty koření, sušená zelenina, aromy, startovací kultura, konzervant: dusitan sodný
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2288 kJ/553 kCal |
Tuky | 50 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18.2 g |
Sacharidy | 1.2 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 23.5 g |
Sůl | 3.2 g |
Vláknina | 0 g |