Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Gombasecká klobása patří mezi typicky slovenské uzeniny s paprikovou příchutí.
- Balení obsahuje dva kusy.
- Masný výrobek, trvanlivý fermentovaný.
- Na 100 g výrobku bylo použito 124 g masa.
Použití
Ideální pro studenou kuchyni (obložené mísy, svačinky, ideální k pivu a vínu).
O výrobci
Mecom přináší masové speciality již více než půlstoletí. Neustále zdokonalovali výrobní procesy v domácích závodech a v roce 2008 nastal čas expandovat. Spojili se s významnými společnostmi s dlouholetou tradicí na Slovensku, v Maďarsku a v České republice. V současnosti společnost zaměstnává kolem 14 tisíc lidí v Evropě a spolupracuje s tisíci místními zemědělci.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–24 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
MECOM GROUP s.r.o.
Poĺná 4, 06601 Humenné
Slovenská republika
Trvanlivost
vepřové maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, koření, vepřová bílkovina, dextróza, sušená zelenina (česnek) barvivo (extrakt papriky), antioxidant (kyselina askorbová), extrakty koření, startovací kultura, konzervant (dusitan sodný), jedlé vepřové střevo.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2248 kJ/543 kCal |
Tuky | 49 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 26 g |
Sůl | 3.3 g |
Vláknina | 0 g |