Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Yamasa

Yamasa Teriyaki omáčka bez lepku

460 ml
229,90 Kč 499,78 Kč/l

Doručení už do 60 minut

700+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: EU,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Teriyaki omáčka pro nakládání masa, ryb i zeleniny, specifická v tom, že neobsahuje lepek a je vhodná pro lidi trpící alergiemi a intolerancemi. Teriyaki je základní japonská omáčka, která najde využití ve spoustě receptů japonské a asijské kuchyně. V Evropě je pravděpodobně nejznámější kuře s teriyaki omáčkou, ale v Japonsku se typicky s touto omáčkou připravují ryby.

Použití

Nejlepších výsledků při marinování dosáhnete, pokud budete marinovat maso (kuřecí, vepřové, hovězí) nejméně 2 hodiny, a zeleninu či ryby 1 hodinu. Použijete-li omáčku na pečení či grilování, několikrát rovnoměrně potírejte, dokud nebude povrch světle hnědý.

O výrobci

Gihei Hamaguchi je zakladatel společnosti YAMASA Corporation, který začal vyrábět sójovou omáčku v prefektuře Choshi, Chiba. Se svým vlhkým podnebím, chladnými léty a teplými zimami je ideálním místem pro výrobu skvěle chutnající sójové omáčky.

Od roku 1645 se výrobní postupy nezměnily. Pracovníci pokračují ve vaření nejlepší sójové omáčky s kombinací využití nejmodernějších technologií a tradičních metod.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.

Výrobce

YAMASA CORPORATION
Choshi, Chiba
Japonsko

Pitná voda, SÓJOVÁ omáčka 30,5 % (pitná voda, SÓJOVÉ boby, jedlá sůl, alkohol), cukr, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, jedlá sůl, barvivo: E150a; konzervant: E211; zahušťovadlo: E415; sladidlo: E955.

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota623 kJ/147 kCal
Tuky0 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy34 g
z toho cukry29 g
Bílkoviny2.7 g
Sůl6 g
Vláknina0 g

Alergeny

Sójové boby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.