
Yamasa
Yamasa Teriyaki omáčka bez lepku
460 mlDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Teriyaki omáčka pro nakládání masa, ryb i zeleniny, specifická v tom, že neobsahuje lepek a je vhodná pro lidi trpící alergiemi a intolerancemi. Teriyaki je základní japonská omáčka, která najde využití ve spoustě receptů japonské a asijské kuchyně. V Evropě je pravděpodobně nejznámější kuře s teriyaki omáčkou, ale v Japonsku se typicky s touto omáčkou připravují ryby.

Použití
Nejlepších výsledků při marinování dosáhnete, pokud budete marinovat maso (kuřecí, vepřové, hovězí) nejméně 2 hodiny, a zeleninu či ryby 1 hodinu. Použijete-li omáčku na pečení či grilování, několikrát rovnoměrně potírejte, dokud nebude povrch světle hnědý.
O výrobci
Gihei Hamaguchi je zakladatel společnosti YAMASA Corporation, který začal vyrábět sójovou omáčku v prefektuře Choshi, Chiba. Se svým vlhkým podnebím, chladnými léty a teplými zimami je ideálním místem pro výrobu skvěle chutnající sójové omáčky.
Od roku 1645 se výrobní postupy nezměnily. Pracovníci pokračují ve vaření nejlepší sójové omáčky s kombinací využití nejmodernějších technologií a tradičních metod.

Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.
Výrobce
YAMASA CORPORATION
Choshi, Chiba
Japonsko
Pitná voda, SÓJOVÁ omáčka 30,5 % (pitná voda, SÓJOVÉ boby, jedlá sůl, alkohol), cukr, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, jedlá sůl, barvivo: E150a; konzervant: E211; zahušťovadlo: E415; sladidlo: E955.
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 623 kJ/147 kCal |
| Tuky | 0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 34 g |
| z toho cukry | 29 g |
| Bílkoviny | 2.7 g |
| Sůl | 6 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Sójové boby |