
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Francouzský sýr určený speciálně pro pečení v troubě nebo ohřívání v mikrovlnné troubě. Sýr From'Chaud připomíná fondue, ale jeho příprava vyžaduje menší úsilí. Je vyroben z pasterizovaného kravského mléka. Má jemnou chuť a tekutou konzistenci rozplývající se v ústech.
- Vhodný také pro vegetariány.
- Balení obsahuje 1 porci.
- Obsah tuku v sušině 50 %.

Použití
Sýr se může péct v troubě nebo ohřát v mikrovlnné troubě. Ohřívejte jej do chvíle, kdy je dostatečně tekoucí a vhodný jako dip k pečivu či zelenině. Je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí rychle a snadno připravit svačinu nebo pokrm připomínající tradiční fondue.
- Odstraňte etiketu z papírového obalu. Otevřete papírový obal. Sýr ponechte v krabičce.Na horní straně nařízněte kříž.
- Příprava v troubě: zkraťte papír tak, aby se nedotýkal stěn, předehřejte troubu na 180 °C a pečte 20 minut, dokud sýr neztekutí a kůrka se neoddělí.
- Příprava v mikrovlnné troubě: 800 W ohřívejte 1, minuty. Na závěr promíchejte pro rovnoměrné prohřátí.
O výrobci
UAB Reketukas je litevská společnost, která byla založena roku 1992. Hlavní činností společnosti je velkoobchod. Mezi další činnosti společnosti patří výroba mléčných výrobků.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–8 °C.
Výrobce
UAB Reketukas
Vėzgės 2, Mažaičiai
82480 Radviliškis
Litva
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.MLÉKO, sůl, sýrařské kultury, enzym mikrobiologického původu, tužidlo: chlorid vápenatý
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1366 kJ/329 kCal |
| Tuky | 27 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g |
| Sacharidy | 1 g |
| z toho cukry | 1 g |
| Bílkoviny | 20 g |
| Sůl | 1.5 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |