Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Norský sýr známý také pod názvem Gjetost. Vyrábí se ze syrovátky kozího mléka. Má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr často jí k snídani s teplým čajem.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Sýr si můžete vychutnat se slaným i sladkým pečivem.
O výrobci
Cheese House s.r.o. je česká rodinná sýrárna s pobočkou v Praze. Nabízí širokou škálu rozmanitých druhů starých i mladých sýrů, kravských, kozích i ovčích. Najdete u nich sýry tvrdé, s plísní, zrající i čerstvé z nejrůznějších koutů světa.
Skladování
Skladujte při teplotě do 8 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
Cheese House s.r.o.
Italská 324/19
Praha 2 12000
Česká republika
Trvanlivost
syrovátka (mléko), pasterizované kozí mléko, smetana (mléko)
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1836 kJ/440 kCal |
Tuky | 27 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 37 g |
z toho cukry | 29 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0.8 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |