
Monti trentini
Monti trentini Grana Padano DOP
200 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tvrdý italský sýr Grana Padano s chráněným označením původu. Jedná se o typický italský sýr vyráběný z čerstvého kravského mléka. Je charakteristický svou nasládlou chutí a vůní s tóny bylin a ovoce, která je s pokračujícím zráním výraznější. Kůrka je hladká a má světle slámovou barvu a uvnitř zrnitou strukturu, která je drobivá.
- Tuk v sušině min. 32 %.
Použití
Grana Padano má v kuchyni široké využití a v italské kuchyni je zcela nepostradatelný. Můžete ho využít na studené, ale i teplé předkrmy. Ideální na posyp všech těstovin, rizot, zeleninových salátů, ale i na steaky. Upečete z něj slané pečivo, přidáte do sendvičů. Je vhodný k červenému i bílému vínu.
O výrobci
Casearia Monti Trentini S.p.A. je italská společnost, která byla založena v roce 1985. Specializuje se na výrobu a distribuci vysoce kvalitních mléčných výrobků, zejména sýrů a dalších produktů z mléka. Firma sídlí v oblasti Trentino, což je region známý svou dlouhou tradicí v mlékárenské výrobě. Společnost exportuje své výrobky na mezinárodní trhy a je známá svým odpovědným přístupem k udržitelnosti a ekologickým standardům.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C.
Výrobce
Casearia Monti Trentini S.p.A.
Zona Industriale 1
38055 Grigno Valsugana (TN)
Itálie
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.mléko, jedlá sůl, syřidlo, konzervant: vaječný lysozom
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1654 kJ/398 kCal |
Tuky | 29 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 33 g |
Sůl | 1.5 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Vejce |
Mléko |