
Riccione Piadina
Riccione Piadina Piadina Romagnola CHZO La Spessa placky
450 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Měkká pšeničná placka piadina, která je vyrobená z italských surovin. Je typická především pro region Romagna. Piadina je zapsána do seznamu typických italských zemědělsko-potravinářských výrobků kraje, a díky široké oblasti jejího původu existuje mnoho různých receptů pro její přípravu.
Balení obsahuje 3 kusy.
Použití
Rozehřívejte nepřilnavou pánev alespoň 2 minuty, aniž byste ji vymazali. Když je horká, snižte teplotu a piadinu na ni položte. Opékejte piadinu asi 1 minutu, po každých 15 sekundách otáčejte, abyste získali dokonalé propečení. Pokud si preferujete mít piadinu křupavou, prodlužte dobu opékání. Po opečení ji sejměte z nepřilnavé pánve. Naplňte, jak potřebujte a zahřívejte dalších 15–20 sekund, aby se zvýraznila chuť.
O výrobci
Riccione Piadina je italská společnost, která byla založena roku 1994. Je přední italskou značkou čerstvé Piadiny Romagnola. Název Riccione Piadina je záměrná volba, která plně odráží odborné znalosti společnosti. Na jedné straně je to hlavní činnost, kterou je piadina, synonymum kvality pro spotřebitele, na druhé straně tradice oblasti Riccione, letoviska známého svou pohostinností, radostí a zábavou.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–6 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
Výrobce
Riccione srl
Via Panoramica,
24–47838 Riccione
Itálie
Trvanlivost
Pšeničná mouka, voda, sádlo, sůl, kypřící látky: difosforečnan
sodný, hydrogenuhličitan sodný; pšeničný škrob
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1415 kJ/337 kCal |
Tuky | 13 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5.4 g |
Sacharidy | 48 g |
z toho cukry | 1.1 g |
Bílkoviny | 7.3 g |
Sůl | 1.3 g |
Vláknina | 1.5 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Může obsahovat stopy: |
Sójové boby |
Hořčice |