
Qualivo
Qualivo Boloňská směs na špagety
0,6 lDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Boloňská směs na špagety od značky Qualivo v prémiové kvalitě. Směs je vyrobena z vepřového a hovězího mletého masa, zeleniny, protlaku a koření.
- balení obsahuje 3–4 porce
- výjimečně jemná a chutná
- vysoký kulinářský zážitek
Qualivo je prémiové maso produkované podle unikátní švýcarské metody krmení a chovu s důrazem na imunitu a zdraví zvířat. Výsledkem je velice křehké, lehce stravitelné maso s krátkou dobou kuchyňské úpravy.
Použití
Omáčku ohřejte ve vhodné nádobě na 100 °C, zamíchejte a dále již nevařte. Poté stačí přidat uvařené špagety.
O výrobci
Maso z Choťovic je rodinná farma zabývající se především chovem a porážkou prasat. Další činností je porcování nejen vepřového, ale všech druhů zvířat.
Hlavní rozdíl oproti tradičnímu, čistě organickému nebo konvenčnímu způsobu produkce masa, je způsob krmení. Zvířata jsou krmena výhradně krmnými směsmi Qualivo, senem nebo slámou. Krmivo je vyráběno buď přímo společností Hofmann Nutrition AG, nebo je mícháno podle jejích receptur. Obsahuje striktně kontrolované komponenty, které jsou optimálně přizpůsobeny věku a vývoji zvířat. Qualivo zvířata jsou vždy perfektně krmena a vybalancována.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–7 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Ing. Karel Horák
Žehuň 116
289 05 Žehuň
Česká republika
Trvanlivost
Vepřové maso mleté (7,24 %), hovězí maso mleté (8,69 %), čerstvá zelenina (cibule, petržel, celer, mrkev), pepř, bobkový list, nové koření, bazalka, cukr, červené víno, rajčatový protlak (rajčatový protlak, pitná voda, cukr, konzervant E 211, E 202), sůl (0,94 %), olej
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota | 863 kJ/206 kCal |
Tuky | 13 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 5 g |
Sůl | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Celer |