
Marks & Spencer
Marks & Spencer Mleté hovězí maso v pikantní rajčatové omáčce, s jemně kořeněnou bílou rýží, červenou paprikou a černými fazolemi
300 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Miska s hovězím chilli a rýží – rychlý, vydatný oběd s kouřovým nádechem. Středně pálivé hovězí chilli kombinuje černé fazole a červené papriky v bohaté rajčatové omáčce, která se snoubí s jemně kořeněnou rýží. Vysoký obsah bílkovin a označení Eat Well zaručují, že si dopřáváte vyvážené a chutné jídlo, které vás zasytí.
Použití
Odstraňte obal. Propíchněte fólii na několika místech. Ohřívejte v mikrovlnné troubě jednu a půl minuty na 750 W nebo minutu na 900 W. V polovině uvedené doby zamíchejte a poté znovu zakryjte. Po ohřátí nechejte minutu odstát. Znovu neohřívejte.
O výrobci
Marks & Spencer, ve zkratce M&S, je anglická maloobchodní globální firma, která byla založena roku 1884, dnes společnost sídlí v Londýně. Podnik nabízí široké portfolio svých produktů, které zahrnují oblečení, potraviny ale i domácí doplňky.
Skladování
Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a slunečním zářením. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Marks and Spencer Czech Republic a. s.
Jemnická 1138/1
140 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
hovězí maso (24 %), vařená bílá rýže (pitná voda, rýže)(23 %), rajčata (14 %), cibule, pitná voda, červená paprika (6 %), černé fazole (4,5 %), mleté koření (uzené chilli papričky, kmín římský, uzená paprika, sladká paprika, kurkuma, kajenský pepř), kukuřičný škrob, jemný hnědý cukr, česnekový protlak, limetková šťáva, rajčatový protlak, řepkový olej, bílý vinný ocet, jedlá sůl, sušený koriandr.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 440 kJ/105 kCal |
Tuky | 2.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.8 g |
Sacharidy | 12.5 g |
z toho cukry | 2.7 g |
Bílkoviny | 6.8 g |
Sůl | 0.5 g |
Vláknina | 2.4 g |
Alergeny
Může obsahovat stopy: |
Obiloviny obsahující lepek |