
Marks & Spencer
Marks & Spencer Zeleninová polévka s kuřecím masem a ječnými kroupami
400 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Zeleninová polévka s kuřecím masem a ječnými kroupami značky Marks & Spencer. Každá lžíce této syté polévky přináší šťavnaté kousky kuřecích prsou, čerstvou zahradní zeleninu a jemný perlový ječmen. Vše je navíc podtržené intenzivním vývarem z pečeného kuřete a jemnou vůní celeru. Stačí jen ohřát a podávat s křupavým pečivem.
Použití
Před otevřením dobře protřepejte. Přelijte do misky vhodné do mikrovlnné trouby a volně zakryjte. Ohřívejte 3,5 minuty na 750 W nebo 2,5 minuty na 900 W. V polovině doby přípravy dobře zamíchejte. Znovu neohřívejte.
O výrobci
Marks & Spencer, ve zkratce M&S, je anglická maloobchodní globální firma, která byla založena roku 1884, dnes společnost sídlí v Londýně. Podnik nabízí široké portfolio svých produktů, které zahrnují oblečení, potraviny ale i domácí doplňky.
Skladování
Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v lednici a spotřebujte do 2 dnů.
Výrobce
Marks and Spencer Czech Republic a. s.
Jemnická 1138/1
140 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pitná voda, rajčata, mrkev (10%), tepelně upravená britská kuřecí prsa (7%), cibule (7%), brambory (6%), tuřín (5%), vývar z pečeného kuřecího masa (pitná voda, jedlá sůl, kuřecí maso, kuřecí kosti, drožďový extrakt, kukuřičný škrob, mletý bílý pepř, mletá semínka fenyklu, bobkový list, petržel, česnek, cibule, pórek, mrkev), celer, kukuřičný škrob, hrášek, pórek, ječné kroupy (lepek)(1,6%), aroma, jedlá sůl, koncentrovaná mrkvová šťáva, petržel, tymián, mletý černý pepř
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 186 kJ/44 kCal |
Tuky | 0.2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 6.6 g |
z toho cukry | 2 g |
Bílkoviny | 3.5 g |
Sůl | 0.48 g |
Vláknina | 0.9 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Celer |