
Eurocao
Eurocao Tmavá poleva Zafiro 17%
500 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jemná tmavá poleva na bázi čokolády pro cukrářské účely. Dodává se v peckách, které se rozpustí a aplikují na cukrářský výrobek. Díky její snadné aplikaci a rychlému tuhnutí můžete bez zbytečného nepořádku v kuchyni ozdobit jakýkoliv dezert.
Použití
Polevu nahřívejte nad parou, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla přesáhnout 45 °C. Polevu můžete využít na různé účely.
- Pokud chcete polevu použít na polévání dortů tak, aby při krájení zůstala měkká, udělejte z ní tzv. falešnou ganache. Zahřejte šlehačku (minimálně 31 % tuku) na plotně k bodu varu, odstavte a vsypte do ní polevu. Nejvíce se osvědčil poměr 60 % polevy a 40 % šlehačky. (na jeden dort o průměru 20 cm stačí 40 ml šlehačky a 60 gramů polevy.) Polevu v horké šlehačce míchejte, dokud se nespojí do hladké tekuté konzistence, a pomalu můžete vychlazený dort polévat. Poté dejte ztuhnout do lednice.
- Pokud chcete polevu použít na drobnější cukroví, aby byla pevná, lesklá a neodírala se, když bude cukroví ležet na sobě, použijte mikrovlnnou troubu. Nahřejte v misce na střední výkon polevu se stoprocentním tukem. Nejprve na 20–30 vteřin, pak vyndejte, promíchejte a znovu vráťte. Po deseti vteřinách postup několikrát zopakujte, dokud nebude poleva hladká. Tímto způsobem se vám poleva nepřepálí. Poté používejte na polévání drobného cukroví běžným způsobem. (namáčení, malování štětcem apod.)
- Polevu můžete využít i na tzv. filigrány. Poleva se ničím neředí, pecky polevy nahřejte v mikrovlnné troubě, po 10–20 vteřinách opakujte a promíchejte. Po rozpuštění naplňte polevou sáček s tenkou špičkou a vytvořte filigrány na pečicí papír nebo folii, po ztuhnutí sloupněte a použijte k ozdobení různých zákusků a dortů. V krabičce vydrží takové ozdoby i několik měsíců.
O výrobci
Norte Eurocao je rodinná společnost, výrobce specializující se na cukrářský, čokoládový a zmrzlinový průmysl a řemeslné cukrovinky. Norte-Eurocao je součástí Holdfood Group, vertikálně integrovaných společností vyrábějících přísady do pečení. S více než 50 lety zkušeností v tomto sektoru má Norte-Eurocao vysoce kvalifikovaný technický tým, který zaručuje dokonalost každého produktu.
Skladování
Skladujte v suchu a chladu.
Výrobce
NORTE - EUROCAO, S.L.U.
CR Carretera C-55, Km. 5,3
08640 Olesa de Montserrat (Barcelona)
Španělsko
cukr, frakcionovaný a plně hydrogenovaný rostlinný tuk (palmojádrový), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor E322 slunečnicový lecitin, aroma
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2366 kJ/566 kCal |
Tuky | 35.9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 33.5 g |
Sacharidy | 52.8 g |
z toho cukry | 49.7 g |
Bílkoviny | 4.3 g |
Sůl | 0.01 g |
Vláknina | 5.3 g |
Alergeny
Může obsahovat stopy: |
Sójové boby |
Mléko |
Skořápkové plody |