

Rybářství Chlumec
Pstruh lososovitý filet porce uzený
cca 250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 15 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Pstruh lososovitý filet s kůží, uzený. V balení najdete porci filetu pstruha lososovitého, uzeného teplým kouřem z bukového dřeva. SKIN folie pevně obepíná každý kousek, chrání před vysycháním a uchovává kouřovou chuť až do servírování. Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) se chová v čistých recirkulačních systémech i přílivových zátokách, kde díky krmivu bohatému na astaxanthin získává přirozenou růžovou barvu a vyšší obsah omega-3 než běžný pstruh duhový. Pstruh lososovitý spojuje lehkost pstruha s chutí lososa.
Zpracováno a baleno v České republice. Jedná se o tepelně opracovaný výrobek.
Specifikace
- latinský název: Oncorhynchus mykiss
- čerstvá/defrost: tepelně opracovaný výrobek ze sladkovodní ryby
- původ: pochází z chovu ve Španělsku
- kategorie lovného zařízení: nevody
- váha: cca 250 g
- způsob balení: skin pack (vakuové balení)
- certifikace: ne

Použití
Stačí rozbalit a servírovat, žádné další úpravy nejsou potřeba.
O výrobci
Rybářství Chlumec nad Cidlinou a.s. je česká společnost, která byla založena roku 1993. Je významným členem Rybářského sdružení ČR a má rozhodující postavení v chovu ryb v severní a severovýchodní části České republiky. Hospodaří na 235 rybnících o výměře přibližně 1700 ha vodních ploch. Dodává jak čerstvé, tak mražené sladkovodní ryby.
Skladování
Skladujte v chladničce při maximální teplotě do 5 °C.
Výrobce
Rybářství Chlumec nad Cidlinou a.s.
Boženy Němcové 711
503 51 Chlumec nad Cidlinou
Česká republika
Trvanlivost
Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) 100 %
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1255 kJ/300 kCal |
| Tuky | 13 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 2.3 g |
| Sacharidy | 0 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 42 g |
| Sůl | 1.2 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Ryby |