
Ratafia Almond Spirit
Ratafia Almond Spirit Jeřabinka likér 18% obj.
500 mlDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Likér z aronie s dotekem mandlí je vyvážený nápoj s hlubokou rubínově červenou barvou a výraznou chutí, která připomíná suché portské víno. Vyrábí se z aronie, z ovoce původem ze Severní Ameriky, které se od 18. století pěstuje také v Evropě. Jeho charakteristická dochuť sladkých mandlí se jemně rozvíjí v závěru. Likér si zachovává čistotu, nikdy se nekalí, a svým aromatickým profilem láká k dalšímu doušku.
- Obsah alkoholu: 18 % obj.
Použití
Llikér se skvěle hodí k různým příležitostem. Můžete jej podávat samostatně jako elegantní digestiv, připomínající suché portské víno, nebo z něj připravit osvěžující nízkoalkoholický drink s Fever-Tree Mediterranean tonikem. Výborně ladí také s jídlem, doporučuje se k vyzrálým sýrům nebo jako doprovod k ovocným dezertům.
O výrobci
Po více než čtvrt století v oboru lihovarnictví se Jan a Růženka Kleinerovi rozhodli věnovat zcela jinému zpracování ovoce, než jeho dlouhodobou fermentací s následnou destilací. Po dobu 10 let na zakázku subdodavatelsky dodávali do Hustopečí různé typy mandlových likérů. Během tohoto období v nich uzrával pocit, že by se měli pokusit vyvinout vlastní produkt, ale na kvalitativně vyšší úrovní – čistě přírodní mandlový likér bez syntetických složek. Jelikož v té době žádný takový čistě přírodní produkt na našem trhu neexistoval, museli se manželé Kleinerovi vydat na cestu objevování, během níž je výrazně inspirovala středomořská ratafia s více než tisíciletou tradicí výroby.
Skladování
Skladujte v suchu a chladu.
Výrobce
Ratafia Almond Spirit s.r.o.
Žešov 139
796 01 Prostějov
Česká republika
100% ovocná šťáva z černých jeřabin (aronie), neutrální extra jemný obilný líh (EU), cukr, 100% čistá mandlová silice
Nutriční hodnoty na 100g
Energetická hodnota | kJ/ kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |