Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

PROBIO

Probio BIO Lívance ječné s ovesnými vločkami

250 g
BIO
62,90 Kč 251,60 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Xtra cena:

56,61 Kč

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sypká směs v BIO kvalitě určená k přípravě lívanců. Základem je jemně namletá celozrnná ječná mouka spolu s ovesnými vločkami, které jsou přirozeným zdrojem vlákniny. Směs vytváří příjemně nadýchané a vláčné těsto.

Ze směsi připravíte cca 20 lívanců.

Použití

Směs vsypte do mísy, zalijte 350 ml studené vody a dobře promíchejte. Těsto nechejte 5 minut odpočinout. Na rozehřátém lívanečníku nebo pánvi potřené olejem lijte těsto tak, aby vznikly cca 1 cm vysoké lívanečky. Smažte při střední teplotě po obou stranách dozlatova. Lívanečky podávejte s tvarohem, povidly, džemem, ovocem a šlehačkou nebo na slano, třeba s chutney. 

O výrobci

Pro-bio, obchodní společnost s.r.o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Podporuje a rozvíjí ekologické zemědělství, svou činností přispívá k zachování zdravé planety a vrací zapomenuté tradiční plodiny a biopotraviny do života lidí.

PROBIO

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.

Výrobce

PRO-BIO, obchodní společnost s.r.o.
Lipová 40
788 32 Staré Město, Šumperk
Česká republika

Celozrnná ječná mouka* 60 %, sušená syrovátka*, ovesné vločky* 16 %, kypřící prášek* (kukuřičný škrob*, kypřící látky [vinany draselné, uhličitany sodné]), jedlá mořská sůl. *z ekologického zemědělství

Nutriční hodnoty na 100g

Energetická hodnota1420 kJ/340 kCal
Tuky1.6 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.3 g
Sacharidy65 g
z toho cukry11 g
Bílkoviny11 g
Sůl1.4 g
Vláknina9.8 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Mléko
Může obsahovat stopy:
Skořápkové plody
Celer
Sezamová semena
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.