
FABINI
FABINI Beznýtová pánev z vícevrstvé nerezové oceli Ø 26 cm
1 ksDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Průměr 26 cm z této pánve činí univerzální kus nádobí, který využijete prakticky na cokoliv. Připravíte v ní 4–6 porcí jídla, především skvělé steaky. Stejně dobře zvládne i těstoviny, jídla zapékaná v troubě nebo třeba chléb.
Pánev z kolekce Lucca 3.0 má vylepšenou ergonomickou svařovanou rukojeť bez nýtů, která zajistí velmi pohodlný úchop a manipulaci s nádobím.
Použití pětivrstvé nerezové oceli s vodivou vrstvou nabízí perfektní tepelný výkon s ohříváním jídla až do krajů, životnost desítky let a navíc se nemusíte obávat uvolňování jakýchkoliv škodlivých látek.
Technologie vícevrstvé nerezové oceli zajišťuje:
- extrémně rychlé zahřátí na stabilní teplotu, kterou nádobí dlouho udrží
- perfektní rozvod a držení tepla až po samotné okraje nádobí

- Průměr: 26 cm
- Materiál: Nerezová ocel 18|10, hliník
- Průměr dna: 20 cm
- Šířka s rukojetí: 49 cm
- Výška včetně rukojeti: 9,5 cm
- Váha: 1,3 kg
- Typy vařičů: Všechny včetně indukce
- Trouba: Ano
- Myčka: Ano
- Záruka: 25 let
Použití
Nádobí je ideální pro každodenní použití a lze ho využít na jakoukoliv tepelnou úpravu. Nepřipaluje se, takže je vhodné i pro přípravu křehkých surovin. Nejlépe však využijete jeho potenciál při opékání, restování nebo dlouhém dušení. Je vhodné do trouby i myčky a snadno se udržuje.
- Aby se nádobí nepřipalovalo a perfektně fungovalo, zahřívejte ho pomalu, maximálně na střední teplotu.
- Teprve po rozehřátí nádobí přidejte tuk. Póry a trhlinky na povrchu se lépe zacelí, vyhnete se připalování a plně rozvinete potenciál nádobí. Pokud připravujete křehká jídla, dejte před vařením do nádobí 2 lžičky oleje, lehce ho rozpalte, až začne řetízkovat, a poté vytřete ubrouskem. Ještě tím zvýšíte nepřilnavé vlastnosti nádobí.
- Vložené ingredience se nejprve vlivem styku čerstvé suroviny s ocelí přilepí. Dejte jim čas, až budou perfektně opečené, oddělí se samy (Maillardova reakce).
- Buďte trpěliví a celý proces v klidu vyzkoušejte na svém vařiči. Jakmile docílíte správného postupu a teplot, nerezové nádobí nepustíte z ruky.
Péče
- Po dokončení nechte nádobí co nejdříve odmočit, hravě ho pak vyčistíte.
- Drátěnku raději nepoužívejte, postačí běžné čisticí přípravky ideálně ekologické na bázi sody a octa.
- Nádobí můžete mýt bez obav v myčce.

O výrobci
Značku FABINI založil Jan Fabini s vizí vývoje takového nádobí, které díky extrémnímu výkonu a životnosti skutečně zlepší úroveň vaření a chuť jídla, a které zároveň zůstane za dostupnou cenu.
Všiml si, kolik je mezi námi lidí, kteří investují do kvalitních ingrediencí a kteří se zabývají úrovní vaření, jídla i gastronomií obecně. Když ale dojde na nádobí, mají na trhu pouze dvě možnosti. Buď nekvalitní nádobí od anonymních výrobců, zhotovené z pochybných materiálů se špatným tepelným rozvodem a velmi nízkou životností, a nebo prémiové nádobí, které vychází z tradičního designu a desítky let neprošlo technologickou inovací.
Pustil se proto do přípravy vlastní sady nádobí, kterou uvedl na trh v říjnu roku 2019. Zaměřil se na technologii vícevrstvé nerezové oceli, díky které vynikalo nádobí perfektním tepelným rozvodem, dlouhou životností, zdravotní nezávadností a dalšími benefity, které dokáží přímo ovlivnit prožitek z vaření i chuť jídla. Díky promyšlenému designu a přímému prodeji ji mohl nabídnout za dostupnou cenu a hned v prvním roce začalo v nádobí FABINI vařit tisíce lidí.

Skladování
Skladujte v suchu.
Výrobce
Fabini brand s.r.o.
Bubenská 1477/1
170 00 Praha 7 – Holešovice
Česká republika
zakaznici@fabini.cz