Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

FABINI

FABINI Beznýtová pánev z vícevrstvé nerezové oceli Ø 26 cm

1 ks
Max. 1 ks
2 399,00 Kč 2 399,00 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

1 000+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Průměr 26 cm z této pánve činí univerzální kus nádobí, který využijete prakticky na cokoliv. Připravíte v ní 4–6 porcí jídla, především skvělé steaky. Stejně dobře zvládne i těstoviny, jídla zapékaná v troubě nebo třeba chléb.

Pánev z kolekce Lucca 3.0 má vylepšenou ergonomickou svařovanou rukojeť bez nýtů, která zajistí velmi pohodlný úchop a manipulaci s nádobím.

Použití pětivrstvé nerezové oceli s vodivou vrstvou nabízí perfektní tepelný výkon s ohříváním jídla až do krajů, životnost desítky let a navíc se nemusíte obávat uvolňování jakýchkoliv škodlivých látek.

Technologie vícevrstvé nerezové oceli zajišťuje:

  • extrémně rychlé zahřátí na stabilní teplotu, kterou nádobí dlouho udrží
  • perfektní rozvod a držení tepla až po samotné okraje nádobí

  • Průměr: 26 cm
  • Materiál: Nerezová ocel 18|10, hliník
  • Průměr dna: 20 cm
  • Šířka s rukojetí: 49 cm
  • Výška včetně rukojeti: 9,5 cm
  • Váha: 1,3 kg
  • Typy vařičů: Všechny včetně indukce
  • Trouba: Ano
  • Myčka: Ano
  • Záruka: 25 let

Použití

Nádobí je ideální pro každodenní použití a lze ho využít na jakoukoliv tepelnou úpravu. Nepřipaluje se, takže je vhodné i pro přípravu křehkých surovin. Nejlépe však využijete jeho potenciál při opékání, restování nebo dlouhém dušení. Je vhodné do trouby i myčky a snadno se udržuje.

  • Aby se nádobí nepřipalovalo a perfektně fungovalo, zahřívejte ho pomalu, maximálně na střední teplotu.
  • Teprve po rozehřátí nádobí přidejte tuk. Póry a trhlinky na povrchu se lépe zacelí, vyhnete se připalování a plně rozvinete potenciál nádobí. Pokud připravujete křehká jídla, dejte před vařením do nádobí 2 lžičky oleje, lehce ho rozpalte, až začne řetízkovat, a poté vytřete ubrouskem. Ještě tím zvýšíte nepřilnavé vlastnosti nádobí.
  • Vložené ingredience se nejprve vlivem styku čerstvé suroviny s ocelí přilepí. Dejte jim čas, až budou perfektně opečené, oddělí se samy (Maillardova reakce).
  • Buďte trpěliví a celý proces v klidu vyzkoušejte na svém vařiči. Jakmile docílíte správného postupu a teplot, nerezové nádobí nepustíte z ruky.

Péče

  • Po dokončení nechte nádobí co nejdříve odmočit, hravě ho pak vyčistíte.
  • Drátěnku raději nepoužívejte, postačí běžné čisticí přípravky ideálně ekologické na bázi sody a octa.
  • Nádobí můžete mýt bez obav v myčce.

O výrobci

Značku FABINI založil Jan Fabini s vizí vývoje takového nádobí, které díky extrémnímu výkonu a životnosti skutečně zlepší úroveň vaření a chuť jídla, a které zároveň zůstane za dostupnou cenu.

Všiml si, kolik je mezi námi lidí, kteří investují do kvalitních ingrediencí a kteří se zabývají úrovní vaření, jídla i gastronomií obecně. Když ale dojde na nádobí, mají na trhu pouze dvě možnosti. Buď nekvalitní nádobí od anonymních výrobců, zhotovené z pochybných materiálů se špatným tepelným rozvodem a velmi nízkou životností, a nebo prémiové nádobí, které vychází z tradičního designu a desítky let neprošlo technologickou inovací.

Pustil se proto do přípravy vlastní sady nádobí, kterou uvedl na trh v říjnu roku 2019. Zaměřil se na technologii vícevrstvé nerezové oceli, díky které vynikalo nádobí perfektním tepelným rozvodem, dlouhou životností, zdravotní nezávadností a dalšími benefity, které dokáží přímo ovlivnit prožitek z vaření i chuť jídla. Díky promyšlenému designu a přímému prodeji ji mohl nabídnout za dostupnou cenu a hned v prvním roce začalo v nádobí FABINI vařit tisíce lidí.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Fabini brand s.r.o.
Bubenská 1477/1
170 00 Praha 7 – Holešovice
Česká republika
zakaznici@fabini.cz