Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

FABINI

FABINI Beznýtová pánev z vícevrstvé nerezové oceli s nepřilnavým povrchem Ø 20 cm

1 ks
Max. 1 ks
1 999,00 Kč 1 999,00 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

700+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Nepřilnavou pánev s průměrem 20 cm oceníte zejména při přípravě vaječných jídel, placek nebo třeba při opékání grilovacího sýru, tofu, restování malého množství masa a jiných menších surovin. Hodí se také na přípravu různorodých kaší a příloh pro 1–2 osoby.

Pánev z kolekce Lucca 3.0 má vylepšenou ergonomickou svařovanou rukojeť bez nýtů, která zajistí velmi pohodlný úchop a manipulaci s nádobím.

Kombinace vícevrstvé nerezové oceli s nepřilnavým povrchem zajistí perfektní tepelný výkon a zároveň vysokou míru komfortu užívání bez připalování. Proto tuto pánev doporučujeme všem, kteří chtějí vařit pohodlně a současně velmi kvalitně. Hodit se bude nadšeným začátečníkům i pokročilým kuchařům.

Technologie vícevrstvé nerezové oceli zajišťuje:

  • extrémně rychlé zahřátí na stabilní teplotu, kterou nádobí dlouho udrží
  • perfektní rozvod a držení tepla až po samotné okraje nádobí

  • Průměr: 20 cm
  • Materiál: Nerezová ocel 18|10, hliník, teflon
  • Průměr dna: 14 cm
  • Šířka s rukojetí: 41 cm
  • Výška včetně rukojeti: 8,5 cm
  • Váha: 1 kg
  • Typy vařičů: Všechny včetně indukce
  • Trouba: Nedoporučujeme
  • Myčka: Nedoporučujeme
  • Záruka: 3 roky (na tělo pánve 25 let)

Použití

Nádobí je ideální pro každodenní použití a lze ho využít na jakoukoliv tepelnou úpravu. Nepřipaluje se, takže je vhodné i pro přípravu křehkých surovin. Nejlépe však využijete jeho potenciál při opékání, restování nebo dlouhém dušení. Snadno se udržuje.

  • Při vaření na plynovém vařiči doporučujeme u nádobí s menším průměrem používat pomocné mřížky pro lepší stabilitu a bezpečnost při vaření.
  • Aby se nádobí nepřipalovalo a perfektně fungovalo, zahřívejte ho pomalu, maximálně na střední teplotu. Přidejte tuk vhodný pro zvolený typ přípravy jídla.

Péče

  • Po dokončení nechte nádobí co nejdříve odmočit, hravě ho pak vyčistíte.
  • Drátěnku raději nepoužívejte, postačí běžné čisticí přípravky ideálně ekologické na bázi sody a octa.

O výrobci

Značku FABINI založil Jan Fabini s vizí vývoje takového nádobí, které díky extrémnímu výkonu a životnosti skutečně zlepší úroveň vaření a chuť jídla, a které zároveň zůstane za dostupnou cenu.

Všiml si, kolik je mezi námi lidí, kteří investují do kvalitních ingrediencí a kteří se zabývají úrovní vaření, jídla i gastronomií obecně. Když ale dojde na nádobí, mají na trhu pouze dvě možnosti. Buď nekvalitní nádobí od anonymních výrobců, zhotovené z pochybných materiálů se špatným tepelným rozvodem a velmi nízkou životností, a nebo prémiové nádobí, které vychází z tradičního designu a desítky let neprošlo technologickou inovací.

Pustil se proto do přípravy vlastní sady nádobí, kterou uvedl na trh v říjnu roku 2019. Zaměřil se na technologii vícevrstvé nerezové oceli, díky které vynikalo nádobí perfektním tepelným rozvodem, dlouhou životností, zdravotní nezávadností a dalšími benefity, které dokáží přímo ovlivnit prožitek z vaření i chuť jídla. Díky promyšlenému designu a přímému prodeji ji mohl nabídnout za dostupnou cenu a hned v prvním roce začalo v nádobí FABINI vařit tisíce lidí.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Fabini brand s.r.o.
Bubenská 1477/1
170 00 Praha 7 – Holešovice
Česká republika
zakaznici@fabini.cz