
Radoma
Radoma Treska koktejl s krevetami
140 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 11 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Treska koktejl spojuje chuť žilinské tresky, vařených krevet a jemně pikantního dipu.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Hodí se na přípravu obložených chlebíčku nebo k čerstvému pečivu.
O výrobci
Společnost Ryba Žilina spol. s r.o. vznikla v roce 1924, a zabývá se výrobou a prodejem ryb, zeleniny, polotovarů, rybích salátů a masných výrobků. Od roku 2013 je členem skupiny Preto.

Skladování
Skladujte při teplotě 1–6 °C. Po otevření je výrobek určen k okamžité spotřebě.
Výrobce
Ryba Žilina, spol. s r.o.
P.O. Hviezdoslava 8194/85
010 01 Žilina
Slovenská republika
Trvanlivost
Treska v majonézové omáčce 80 % [treskovité ryby 35 %, řepkový olej, voda, mrkev, kvaka, cibule, cukr, hořčice (voda, hořčičné semeno, lihový kvasný ocet, glukózový sirup, sůl, koření), modifikované škroby, rýžová mouka, konzervační látka: sorban draselný; dextróza, sůl, sušený vaječný žloutek, regulátory kyselosti: kyselina octová, sodný mléčnan, kyselina mléčná; stabilizátory: E412, E415; regulátor kyselosti: kyselina jablečná; antioxidant: kyselina askorbová; okurky], Varené krevety 10 % [krevety (Solenocera crassicornis), sůl, antioxidant: disiričitan sodný, stabilizátor: trifosforečnany; přírodní barvivo: karoteny], Feferóny 5 %, Worcesterská omáčka [voda, lihový kvasný ocet, cukr, bílé víno, sůl, džem (cukr, švestky, jablka), rajčatový protlak, směs koření, aroma], Extrakt kajenského pepře
[řepkový olej, extrakt z kajenské papriky]
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 839 kJ/202 kCal |
| Tuky | 15 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.9 g |
| Sacharidy | 10 g |
| z toho cukry | 6.3 g |
| Bílkoviny | 5.5 g |
| Sůl | 0.92 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Korýši |
| Vejce |
| Ryby |
| Hořčice |
| Oxid siřičitý a siřičitany |
| Může obsahovat stopy: |
| Celer |
| Měkkýši |