Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Křupavá a šťavnatá růžová cibule s aromatickou vůní v prémiové kvalitě.
Při krájení není tolik štiplavá, jako žlutá a bílá cibule. Je lehce nasládlá s křehkou konzistencí.
Použití
Růžová cibule je vhodnější do studené kuchyně např. do salátů nebo na zdobení pokrmů. Přesto má uplatnění i při tepelném zpracování, hodí se obzvláště do francouzské nebo středomořské kuchyně.
Tip: Zkuste si s námi připravit karamelizovanou cibuli.
Růžovou cibuli nakrájejte na polovinu a vařte cca deset minut v páře. Na nepřilnavé pánvi zahřejte malé množství olivového oleje a cukru. Když směs začne houstnout, přidejte cibuli a povařte s červeným vinným octem.
Karamelizovaná cibule se hodí k jakémukoliv masu, k hermelínu či topinkám.
Skladování
Uchovávejte na suchém, chladném a temném místě.
Složení
Cibule růžová |