-26 %

Lučina

Lučina Nadýchaná s bylinkami

140 g
Akce do 31. 3.
36,90 Kč  49,90 Kč
263,57 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

700+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bylinková Lučina Nadýchaná má lehkou, nadýchanou konzistenci a lahodnou bylinkovou chuť.

Tvarohový termizovaný sýr s bylinkami je ideální spojení lahodného tvarohu a jemné smetany, doplněné špetkou soli. 

Použití

Na Lučině si skvěle pochutnáte s čerstvým pečivem, výbornou pomocnicí je ale také při vaření a pečení. Je vhodná pro přípravu chutných pomazánek a využití pro ni najdete také v teplé kuchyni, např. do polévek. Vykouzlíte z ní navíc výborný krém na dezert nebo si můžete upéct rovnou celý cheesecake.

O výrobci

Savencia Fromage & Dairy, a. s. je francouzská rodinná společnost působící v České republice a na Slovensku od roku 1993. Na českém trhu společnost Savencia Fromage & Dairy, a. s. zastřešuje známé značky jako například Lučina, Pribináček, Král Sýrů, Sedlčanský, Apetito, Liptov, a další.

Skladování

Skladujte při teplotě 2–8 °C.

Výrobce

Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s.
Vyskočilova 1481/4, Michle
140 00 Praha
Česká Republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 40 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 10 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Tvaroh94 %
Ochucující složka5 %
Cibule23 %
Česnek16 %
Bylinky14.4 %
Citronová šťáva
Pepř
Sůl
Našleháno dusíkem

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1041 kJ/252 kCal
Tuky23 g
z toho nasycené mastné kyseliny16 g
Sacharidy4.2 g
z toho cukry3.7 g
Bílkoviny7 g
Sůl0.8 g
Vláknina0 g

Alergeny

Mléko
Může obsahovat stopy:
Ryby
Skořápkové plody
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.