

Losos filet s kůží
200 g- Popis
- Složení
- Recepty
- Podobné produkty
- Další produkty značky
Nakupujte přímo z receptů za pár sekund
Losos má jemné maso bohaté na vitamíny a nenasycené mastné kyseliny omega-3 a omega-6.
Použití
Díky vrstvě tuku mezi kůží a masem, která udrží maso šťavnaté, se báječně hodí pro grilování, úpravu na pánvi, přípravu v páře a pošírování. Syrový se dá použít na sushi nebo si z něj můžete udělat tataráček.
Vyzkoušejte tento báječný recept na opečené filety z lososa:
Filet z lososa i s kůží potřete olivovým olejem a posypte hrubou mořskou solí. Následně zprudka opečte nejprve kůží dolů (cca 5 min) a poté další 3 minuty z druhé strany. Losos by měl být měkký, ale přitom křupavý. Doporučujeme ho podávat s blanšírovanými fazolkami a čtvrtkami limetky.
O výrobci
Historie společnosti Deustche See se začala psát roku 1939 v německém městě Bremerhaven. Hlavní činností podniku je ekologické zpracování čerstvých ryb a mořských plodů. Dále se také zaměřuje na výrobu dipů, omáček, lahůdkových salátů či sendvičů. Vizí firmy Deutsche See jsou produkty s recyklovatelnými obaly a šetrná přeprava ryb a mořských plodů.
Skladování
Deutsche See
Maifischstrasse 3-9
27572 Bremerhaven
Německo
Trvanlivost
Složení
Losos obecný (Salmo salar) |
Alergeny
Ryby |