Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Dr.Oetker Solamyl škrob bramborový 200g

Dr.Oetker Solamyl škrob bramborový

Dr.Oetker Solamyl škrob bramborový

200g
37,90 Kč (189,50 Kč/kg)
Popis produktu

Piškotovému těstu dodává jemnou strukturu. Lze použít na přípravu různých náplní a omáček za tepla. Ideální na přípravu asijské kuchyně.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu!

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Piškotové těsto dodává jemnou strukturu. Lze používat na přípravu různých náplní a omáček za tepla. Ideální na přípravu asijské kuchyně. Recept z obalu: Bábovka 250 g másla, 250 g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker a 4 vejce vyšleháme elektrickým ručním šlehačem do pěny. 300 g hladké mouky promícháme s 100 g Solamylu a 1/2 balíčkem Kypřícího prášku do pečiva Dr.Oetker a lehce vmícháme do těsta. Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy a pečeme v předehřáté troubě pří 175°C (elektrická trouba) podobu asi 50 minut. Necháme vychladnou a servírujeme. ZAHUŠTĚNÍ OMÁČKY: Pro zahuštění omáčky přidáme na 700 ml tekutiny cca 50 g škrobu Solamyl rozmíchaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minuty povařit. ZJEMNĚNÍ TĚSTA: Pro zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/3 hmotnosti mouky škrobem Solamyl. Použití: Návod: Asijská kuchyně: 400 g kuřecího masa, 200 g míchané zeleniny, sůl, koření, 50 g Solamylu a 50 ml vody. – maso a zeleninu nakrájíme na kousky, osmažíme, dochutíme, přidáme Solamyl rozmíchaný ve vodě a chvíli povaříme. Maso v těstíčku: 1 vejce, špetka soli, 50 g Solamylu, 400 g kuřecího masa nakrájeného na kousky. – vejce smícháme se solí a Solamylem, maso ve směsi obalíme a osmažíme. Piškotové těsto: 150 g cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 5 vajec, 150 g bezlepkové mouky, 50 g Solamylu, 2 PL vody.

VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika

Ideální na zjemnění korpusů, na přípravu náplní a na zahuštění omáček.

Zahuštění omáčky Pro zahuštění omáčky přidáme na 700 ml tekutiny cca 50 g škrobu Solamyl rozmíchaného v 50 ml vody a necháme 3 minuty povařit.

Zjemnění těsta Pro zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/3 hmotnosti mouky škrobem Solamyl.

Použití: / Návod: Asijská kuchyně (na zahuštění omáčky) / 400 g kuřecího masa, 200 g míchané zeleniny, sůl, koření, 50 g Solamylu a 50 ml vody – maso a zeleninu nakrájíme na kousky, osmažíme, dochutíme, přidáme Solamyl rozmíchaný ve vodě a chvíli povaříme

Maso v těstíčku (na těstíčko) / 1 vejce, špetka soli, 50 g Solamylu, 400 g kuřecího masa nakrájeného na kousky – maso obalíme v těstíčku z vejce, soli a Solamylu a smažíme

Piškotové těsto (na dortový korpus, zákusky) / 6 vajec, 180 g cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 100 g hladké mouky, 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva, 50 g Solamylu – cukr s vejci vyšleháme, vmícháme směs mouky s kypřicím práškem a Solamylem a upečeme

Tvarohová náplň (pečená společně s těstem) / 750 g měkkého tvarohu, 2 vejce, 30 g cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 50 ml rumu, 250 ml studeného mléka, 50 g Solamylu – smícháme, nalijeme na syrové těsto (např. linecké) a společně upečeme

Skladujte v suchu!

Složení

Složení: Bramborový škrob.

Alergeny: Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1367 kJ / 322 kcal
Tuky 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 79,9 g
z toho cukry 0,0 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl 0,0 g

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.