Rohlik.cz

Popis produktu

Sypká směs

Labeta… radí, jak na to … těsto nejlépe kyne v troubě vyhřáté na 40 °C. … vykynuté pomoučené těsto můžete zpracovat do různých tvarů. … vodu lze nahradit 450 ml podmáslí nebo acidofilního mléka. … krájejte nejlépe pilkovým nožem.

Balení obsahuje: 494 g směsi a 6 g sušeného droždí

K tomu přidáte: pouze vlažnou vodu

Návod na přípravu: V míse smícháme oba sáčky a přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou vypracujeme těsto, vložíme ho do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 50–60 minut kynout. Pečeme při teplotě 190 °C asi 45 minut.

Použití pro domácí pekárny: Do pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody, vsypeme obsah směsi a nasypeme sáček s droždím. Pro přípravu zvolte program s dobou trvání cca 2 hod., např. program „Základní“, „Rychlý“ nebo „Sprint“. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí i upečení chleba bez Vaší práce.

Z celého balení je možné připravit přibližně 15 porcí.

Skladujte v suchu.

Složení

Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, ŽITNÁ MOUKA, jedlá sůl max. 3 %, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitan monostearát), kmín 1 %, zahušťovadlo: guma guar, cukr, kyselina: kyselina citronová

Alergeny: Obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g
Energie [kJ/kcal] 982/235
Tuky [g] 1,0
z toho nasycené mastné kyseliny [g] 0,2
Sacharidy [g] 47,6
z toho cukry [g] 2,8
Bílkoviny [g] 8,0
Sůl [g] 1,4

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×