- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sterilovaná rajčatová omáčka se dvěma druhy masa.
Nechte se inspirovat italskou Bolognou s touto rajčatovou omáčkou, která je doplněna o hovězí a vepřové maso. Bolognese extra neobsahuje žádná barviva ani konzervační látky.
Použití
Omáčku nalijte do hrnce a ohřívejte na mírném ohni za občasného míchání. Servírujte s těstovinami, nastrouhaným parmazánem a listy bazalky.
O výrobci
Giovanni Panzani, francouzský průmyslník narozený v Itálii, založil roku 1911 firmu na výrobu suchých špaget. V následujících letech vyvinuli se synem další tvary těstovin, které v sobě lépe zachytí omáčku. Dnes v sortimentu společnosti naleznete nejen těstoviny ale i tradiční italské omáčky.
Skladování
Uchovávejte v chladničce při teplotě 4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
PANZANI
4 rue Boileau
690 06 Lyon
Francie