Durex

Durex Intimní masážní gel 2v1 s aloe vera

200 ml
374,90 Kč 1 874,50 Kč/l

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Thajsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tento gel je perfektní volbou, pokud chcete začít s pomalou smyslnou masáží celého těla a jemně promasírovat unavené svaly. Třeba vás poté inspiruje i pro něco víc.

  • Na bázi vody s obsahem zklidňující aloe vera
  • Hladký, hedvábný a jemný
  • Nemastný a bez parfemace, lehce omyvatelný
  • Vhodný pro celé tělo

Použití

Jeho zklidňující složení na bázi vody je ideální pro masáž celého těla nebo jako lubrikační gel při pohlavním styku. Může zmírnit vaginální suchost a je vhodný také k použití s kondomy.

O výrobci

Historie firmy Reckitt Benckiser sahá již do roku 1819, kdy Thomas a Isaac Reckittovi staví mlýn Maud Foster. Johann A. Benckiser v roce 1823 založil firmu Benckiser jako průmyslový chemický podnik. Následně proběhlo mnoho akvizicí, čímž se firma mnohoznačně rozšířila. Pod Reckitt Benckiser patří například značky jako Veet, Air Wick, Durex, Scholl, Dettol, Calgon, Nurofen a další.

Upozornění

Vždy si důkladně přečtěte návod k použití. Varování: Používejte pouze v souladu s uvedenými pokyny. Gel nemá antikoncepční účinky a neobsahuje
spermicid. Gel může zpomalit spermie. Zabraňte styku s očima, poraněnou nebo podrážděnou kůží. Pokud u vás dojde k podráždění, přestaňte tento intimní gel používat. Konzultujte použití gelu s lékařem, pokud podráždění přetrvá, pokud pociťujete přetrvávající vaginální suchost nebo pokud jste vy nebo vaše partnerka těhotná, nebo zrovna kojíte. Uchovávejte mimo dosah dětí. I když je konzumace neškodná, nejedná se o potravinu.

Skladování

Uchovávejte mimo dosah dětí.  Skladujte při teplotě 5–30 °C. Nevystavujte slunečnímu záření.

Výrobce

Reckitt Benckiser
Wellcroft Road
Berkshire SL1 4AQ
Velká Británie

Aqua, Propylene glycol, Hydroxyethyl cellulose, Benzoic acid, Aloe barbadensis leaf juice, Sodium saccharin, Sodium hydroxide.