Le Rustique

Le Rustique Brie

200 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY

Prémiová kvalita
91,40 Kč 457,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přírodní zrající sýr typu Brie z kvalitního kravského mléka s krémově měkkou texturou uvnitř.

Pochází z oblasti Lorraine. Vyznačuje se krémovou texturou a jemnou máslovou chutí. Snadno se krájí. Na první pohled zaujme svým exkluzivním balením v papírové krabičce. Tak neváhejte a ochutnejte pravou a jedinečnou chuť brie z Francie!

Použití

Výborně se hodí k vínům či jako součást sýrového talíře, který si můžete doma připravit z nejrůznějších druhů sýra a doplnit ho čerstvě křupavým pečivem. Často se také využívá jak přísada do salátů. 

Tip! Quische s cibulí a sýrem:

Předehřejte troubu na 180 °C. Těsto rozbalte a stlačte do dortové formy. Přehněte přečnívající okraje a několikrát vidličkou napíchněte dno.

Na těsto položte papír na pečení a vsypte sušenou čočku a korpus pečte cca 15 minut. Poté vyjměte formu z trouby a vyjměte kuličky.

Oloupejte a najemno nakrájejte cibuli. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte cibuli a několik minut smažte. Očištěný pórek a nakrájejte na tenké kroužky a vložte k cibuli do pánve. Osolte a opepřete dle vaší chuti. Po 5 minutách vaření přidejte 25 cl moštu. Vařte odkryté na středním ohni po dobu 25 minut, dokud se jablečný mošt zcela neodpaří.

Rozklepněte vejce v misce, přidejte mléko a 10 cl crème fraîche a osolte a opepřete dle vlastní chuti.

Cibuli a pórek dejte na upečené těsto a nalijte na něj směs sýru, vejce a mléka. Le Rustique Brie nakrájejte na malé kousky a položíme na quiche. Pečte 25–30 minut.

O výrobci

Compagnie des fromages & Richesmonts je francouzská zemědělská společnost zaměřující se na zpracování mléka a následnou výrobu kvalitních sýrů typu camembert, coulommiers a brie – tedy sýry pro raclette a fondue. Portfolio sýrárny zahrnuje známé značky jako Le Rustique, Coeur de Lion, Riches Monts, Saint André a nakonec Révérend.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C.

Výrobce

Compagnie des Fromages & Riches
Monts91, Rue Guy Degrenne
14500 Vire
Francie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 4 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pasterované mléko
Jedlá sůl
Mlékárenské kultury

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1453 kJ/351 kCal
Tuky31 g
z toho nasycené mastné kyseliny22 g
Sacharidy1 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny17 g
Sůl1.4 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.