Naši zákaznickou podporu bohužel přemohla chřipková epidemie. Z kapacitních důvodů bude live chat ve špičkách nedostupný. Veškeré požadavky budeme vyřizovat postupně, prosíme jen o trpělivost. Moc se omlouváme a držte nám palce, ať jsme brzy zdraví. Děkujeme za pochopení.

Créme Bonjour Original

250 g
Éčka
(Celkem 4)
34,90 Kč 139,60 Kč/kg
Země původu: EU,

Popis produktu

Crème Bonjour je směs vybraných rostlinných olejů a tuků a živočišného tuku. Oproti máslu má prospěšnější složení mastných kyselin a navíc se lépe roztírá.
obsahuje rostlinné oleje a tuky a máselný tuk oproti máslu má prospěšnější složení mastných kyselin univerzální použití, vhodný do studené i teplé kuchyně, i na pečení obsah tuku je 70 %, z toho 29,3 % tvoří mléčný tuk Díky nižšímu procenu mléčného tuku obsahuje Crème Bonjour oproti máslu méně trans a nasycených mastných kyselin. Naopak obsahuje více prospěšných vícenenasycených mastných kyselin díky obsahu rostlinných olejů. Vhodný je nejen ve studené kuchyni, ale i k vaření, pečení nebo krátkodobému smažení.

Skladujte při teplotě do +15 °C.

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 52 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 11 dní.

Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží, které je označeno jako last minute.

Složení

Rostlinné oleje62 %
Palmový12 %
Řepkový12 %
Sušené podmáslí
Máslo10 %
Mléčný tuk
Voda
Sušené podmáslí
Voda
Emulgátory
E322 - LecitinyŠkodlivost 0 z 6
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselinŠkodlivost 1 z 6
Jedlá sůl0.2 %
Aromata
Regulátor kyselosti
E330 - Kyselina citronováŠkodlivost 0 z 6
Vitamin E
Vitamin A
Vitamin D
Barvivo
+ Zobrazit vše

Alergeny

Mléko

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2619 kJ/624 kcal
Tuky70 g
z toho nasycené mastné kyseliny37 g
Sacharidy1 g
z toho cukry1 g
Bílkoviny0.5 g
Sůl0.23 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem hodnocení éček je nezávislá organizace Fér potravina.