Rohlik.cz

Popis produktu

Rump steak (anglicky Rump steak, francouzský Rumsteck, italsky Bistecca di manzo, španělsky Bistec de Vaca) je odvozen z anglického „rump = trup“. Rumpsteak je řez buď ze zadní části roštěné, nebo z horní části kýty (květu). Rump steak je libový, ale ne tak jemný a křehký. Má bílou vrstvu tuku, která by se před před smažením nebo grilováním měla naříznout ve vzdálenosti asi 1 cm, aby se steak nekroutil. Steaky jsou obvykle o hmotnosti asi 200–300 g.

Skladujte při teplotě 0–2°C.

Složení

Složení: hovězí maso výsekové – chlazené

Alergeny: Neuvádí se

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×